2777
2789
عنوان

کتاب پیشنهادی📚

1264 بازدید | 59 پست

سلام روزتون بخیر خانومای گل❤

لطف کنید بهم کتاب پیشنهاد بدید ترجیحا رمان باشه .

اگه کتاب های کنت دومونت کریستو یا کیمیاگر رو خوندین دوست دارم تو این سبکا باشه

خلاصه ی کتابی که تاچند روز بعد خوندنش حال ادمو خوب بکنه .

ممنون برای وقتی که میذارید.

چه توقعی داری.. وقتی سرانه مطالعه سالانه هشت دقیقه هست !!!

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا کتابی که شما گفتی نخوندم.‌.ولی کتاب سینوهه و ملکه مصر رو بهتون پیشنهاد میدم خیییییلی خوبن هر دو تا شون....و اگه از تاریخ خودمون بخوای کتاب آقا محمد خان قاجار بسیار جالبه

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙

برباد رفته-جين اير-بلندي هاي بادگير

كتاب هاي جين استين

غرور و تعصب و ...

كتاب هاي گرگ و ميش

شازده كوچولو شبيه كيمياگره

اناكارنينا

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من دو تا کتابی که شما گفتی نخوندم.‌.ولی کتاب سینوهه و ملکه مصر رو بهتون پیشنهاد میدم خیییییلی خوبن ه ...

منم ابنا رو خرندم خوبن

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.