به روی چشم . اول برنجم رو خیس میکنم . بعد مرغ رو با پیاز و سه چهار حبه سیر و فلفل و کمی ادویه کاری میزارم سرخ بشه بعد که سرخ شد یک یا دو لیوان آب میریزم که بپزه زیاد آب نریز مزه اش میره . بزار تهش یه کم سس بمونه یعنی آبش رو کامل نکشه . تو یه ظرف 2 تا تخم مرغ بشکن خیل یها فقط زرده تخم مرغ رو میزنن ولی من سفیده رو هم قاطیش می کنم هیچ اتفاقی هم تا حالا نیفتاده . خلاصه تخم مرغ ها رو با دو لیوان ماست کم چرب تقریبا سفت مخلوط میکنم نمک و فلفل اضافه می کنم و زعفرون میزنمن هر چی زردتر باشه ته چین خوشگل تر و خوشمزه تر میشه . مرغها که پخت تیکه تیکه میکنم خیلی ریز نکن که تو کفگیر و زیر دهن بیاد . یه کمی هم زرشک آماده کن با کره و کمی شکر تفت بده . برنج رو آبکش کن یه کم زنده تر از حالت معمولی ب ردار اون موادی که با ماست درست کرده بودی رو قاطی برنجت کن و هم بزن . بعد روغن بریز کف قابلمه بزار خوب داغ شه به اندازه 3 سانت از کف قابلمه مواد برنجیت رو بریز و کامل صاف کن با پشت قاشق در قابلمه رو بزار زیر قابلمه رو زیاد کن 3 دقیقه بزار برنجت ته دیگ بشه بعد یک لایه مرغ بریز با زرشک دوباره برنجت رو بریز میتونی یک لایه مرغ بریزی میتونی دو یا سه لایه اش کنی آخر کاری هم با پشت قاشق یکم برنجت رو فشار بده که منسجم بشه . بعد هم روش کره آب شه بریز بزار دم بکشه . بعد یک ساعت برش گردون و روش رو با زرشک و خلال بادون و پسته تزئین کن و حالش رو ببر .
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی
خیلی ساده میپزم اما خب واقعا خوشمزه میشه..تو زرشک پلو بجای روغن از کره استفاده میکنم و مرغم بعد پختن حتما سرخش میکنم..ماکارونیمم خوب موادشو تفت میرم با قارچ فراوون درست میکنم نمکشم حتما باید یکم بیشتر از غذاهای دیگه باشه
نمیدونم بخدا آخه هر چی بگم تعریف از خود میشه. فقط اینکه برای ازدواج اصلا عجله نکردم تو 29 سالگی عقد کردم . زمان مجردی خیل ی شیطون بودم و اصلا به ازدواج فکر نمیکردم مامانم طفلی خیل ی غصه میخورد همه رو واسطه کرده بود که من سر عقل بیام و ازدواج کنم ولی چون با چند تا پسری که تو دانشگاه و محل کارم که از پسرای تاپ دانشگاه هم بودن آشنا شده بودم و اهل وقت گذرونی و خوشگذرونی بودن و من ولشون کرده بودم نمیتونستم به مردی برای تشکیل زندگی اعتماد کنم . وقتی با شوهرم تو محل کار آشنا شدیم اصلا بهش رو نمیدادم یکسال تموم به هر دری زد تا باهاش دوست شدم . کلا با پسرها خیل ی جدی بودم اگر هم دوست میشدم به هیچ عنوان وابسته نمیشدم و تا میدیم دارن دست از پا خطا میکنن سریع نسخه شون پیچیده شده بود . با شوهرم هم اول همینطوری بودم ولی وقتی تلاشش رو برای بدست آوردنم دیدم و همه جوره امتحانش کردم راضی به ازدواج شدم . خیل ی شناخت های مهمی هست که تو دوستی میتونی از طرف مقابل به دست بیاری .
ببخشید 4پیمانه برنج برا 8نفر کافیه؟بعد 1ساعت با شعله کم قابلمه را بزارم رو گاز؟یا زیر قابلمه باید شع ...
4 پیمونه خیل ی زیاده 6 تا کافیه البته خوب بستگی به اندازه پیمونه و شکم مهمونا داره .اره وقتی همه رو میزاری برای دم باید شعله پخش کن بزاری دیگه وگرنه میسوزه جزغاله میشه
4 پیمونه خیل ی زیاده 6 تا کافیه البته خوب بستگی به پیمونه و شکم مهمونا داره .اره وقتی همه رو میزاری ...
بلافاصله بعد که موادم را داخل قابلمه ریختم شعله پخش کن بزارم یا بعد 10دقیقه؟ی سوال دیگه فرقی نداره برنجا قاطی مواد کنی یا موادا قاطی برنج کنی .شرمنده زیاد سوال پرسیدم
بلافاصله بعد که موادم را داخل قابلمه ریختم شعله پخش کن بزارم یا بعد 10دقیقه؟ی سوال دیگه فرقی نداره ب ...
نه عزیزم ببین برای درست شدن ته دیگش قرار شد اول 3 سانت از کف قابلمه رو برنج بریزی روی روغن داغ بعد 3 دقیقه با شعله زیاد و بدون شعله پخش کن بزاری سرخ شه فقط نسوزونش بعد از روی گاز برش میداری مرغ میچینی روش و بقیه برنج رو