2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سر سفره حضرت رقیه از خودش خواستم بهم دوقولو دختر بده قربون دل کم طاقتش برم 3ماه نشده حاجتم را داد ...

سلام عزيزم نميدونم اين پست منو ميخوني يا نه

منم دخترممو از دست دادم و ديشب از دلم گذشت تا هر وقت ك باردار شدم و دختر شد توسل كنم ب حضرت رقيه براشون دو ركعت نماز بخونم

شما كار خاصي كرديد براي توسل ب ايشون؟

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤

عزیزم برای نذر حضرت رقیه عدد14 در نظر بگیر اینا یه آیت الله گفتند منبع معتبره یادم نیست کی بودند مثلا 14000تومن یا 140000 یا 14 لقمه نون وپنیر وسبزی وخرما پخش کنی 14 جز یا سوره قرآن 14 عروسک این طور ان شاء الله حاجت میگیری

سلام عزيزم نميدونم اين پست منو ميخوني يا نه منم دخترممو از دست دادم و ديشب از دلم گذشت تا هر وقت ك ...

سلام عزیزم فرشته کوچولوت درآرامش و خدا بهت صبر بده 

من نیت کردم برای دخترای بی سرپرست هر کاری میتونم انجام بدم انشاءالله هرچه  زودتر حاجت روا شی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

رقیه بانو ، دارم میام که متوسل بشم بت...با تمام گناهانم میام ...ولی میام که قسمت بدم به پدرتون امام حسین ،که با روح بلند و معصومتون از ته ته ته دلت دعا کنی چیزی که می‌خوام رو خدا به مصلحتم کنه و بده ....من لایق کنیزی شما نیستم...اونقدر هم گناه کار هستم که فک نکنم قیامت بتونم شما رو ببینم.

ولی بهت قول میدم ، بدو بدو برم کربلا ، وایسم تو بین الحرمین روم کنم به امام حسین ، بگم امام حسین ، دخترتون رقیه الحق که خیلی دوست داره ، واقعا جا داره که میگن عاشق ترین دختر بود😍 جاداره که بعد رقیه گفتن دخترا ،بابایی اَن🥲بگم امام حسین دخترت رقیه رو به شما قسم دادم...ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی قسم داد که خدا درجا حاجتم رو داد❤️👨‍👩‍👧‍👦

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍