2777
2789
عنوان

جذب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه  بلند میشه چیزاتو میشکنه  

محلش نده -اگه فايده نداشت يكي دوبار مثل خودش باش ببين چه تاثيري داره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

اگهحس بهتری بیدا میکنی اینه بگم که خاله من همین مردادماه از شوهرش که خیلی بد دهن بود بعد از 20سال زندگی جداشد با دو تا بچه -البته شوهره دیوس خیلی بددهن بود از خدا وبیغمیر و مرده ها  گرفته تا ناموس خودش رحم نمیکرد همه رو ساندویچ میکرد ۰چندین بار هم  تو این بیست سال اومدند خانه ما و بقیه خاله هام تا جدا نشن از هم و لی  اخرش دیگه خالم زد زیر همه چی و خوبم شد که از اون حرامزاده جدا شد -شماهم بنظر من اگه خیلی زیاد  بد دهنه بهش تمکین نکن و بهش هشدار بده که ابروش میبری توی فک فا میل از فحشهاش صدا ضبط کن - غذا درست نکن  براش مصل خودش باش - قوی و کمی هم سنگ دل باش -احساسی عمل نکن یادت باشه تو این دنیا عدالتی نیست مگر اینکه خودت بوجود بیاری 

بستگی به مردداره مرداگه هیزباشه هیچی جلودارش نیس

دقیقا همینطوره 

چه بسیار مردان بودند ک زن خوب و زیبایی داشتن ولی عرز میپریدن 

بستگی ب ذاتشون داره

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊