2821
2789

من از اول زندگی دست خودم بود چون حتی هزارتومن بدون برنامه ریزی خرج نمیکنم و با این روش تونستم بالای 40 میلیون بدهی رو توی کمتر از دوسال بدم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فدات شم.اما به استرس اینکه کم بیاد چه کنم رو تا الان نداشت...اون خودش راحت کرد.

منم یه مدت دادم دست خودش مخارج و خودم افسرده شدم بس که حسابم پول بود اونم نتونست مدریت کنه گفت بهتر با خودت باشه وقتی دست همسرت پول آدم بی دغدغه خرج میکنه اما وقتی مسئول خودمونیم کلی برنامه میریزیم😂🤣

آفرین عالیه موفق باشین

مرسی عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز