2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا فعلا که همه میگن میشه، تازه زتم بگیره طلاقتم نده دقتم بده، کاش خودش میتونست بزاد، من از اینکه ه ...

شما برو پیش روانشناس تا کمکت کنه درمان بشی، این دلایلی که گفتی برای بچه دار نشدن اصلا قابل قبول نیست، خیال میکنی مادرت شما رو چطوری بدنیا اورده یا بقیه زن های دنیا؟ از هنرپیشه ها و خواننده های مطرح دنیا زیبا تر و خوش اندام تری و به اندازه اونها زندگی شغلیت به هیکلت وابسته است؟ اونها هم بچه دار شدن و بعد به اندام قبلشون برگشتن.

اره، من کلا وحشت بارداری دارم، اصلا زن حامله میبینم میخوام هوق بزنم

عزیز ناراحت نشی ولی باید خودت بری روانشناس...ببخشیدا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اره، من کلا وحشت بارداری دارم، اصلا زن حامله میبینم میخوام هوق بزنم

وااا نه بابا فک کنم خودت که حامله بشی این اووووق زدناتم یادنئت بره شسئیرینیاش بیاد جلو چشت!! 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
عزیز ناراحت نشی ولی باید خودت بری روانشناس...ببخشیدا

جدی گفتم باید درمان بشی این حرفات نشونه یه جور وسواسه چون اصلا منطقی نیست برای بچه نداشتن...همسرتم میتونه حکم ازدواج دوم بگیره شما که دلت نمیخواد همسرت زن دیگه ای بگیره بچه دار بشه همه عشقش بره واسه اونا...اگه دوسش داری برو مشاور کمکت کنه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
والا فعلا که همه میگن میشه، تازه زتم بگیره طلاقتم نده دقتم بده، کاش خودش میتونست بزاد، من از اینکه ه ...

وای نگو..

چرا چاق.. من پا به ماهم کلا ۱کیلو اضافه کردم و برعکس لاغر شدم بچه چاق شده.. واسه هیکلت هم تحت نظر دکتر پوست باش و بعد بچه زیبایی کن.. تو بارداری پیاده روی کن و به جای خوردن چیزای چرب و نشاسته ای میوه و سبزی و لبنیات و اجیل کم.. گوشت و مرغ و ماهی رو بدون نون و برنج بخور..چیزای خوب بخور قوی باشی نه چاق..

من که زایمان طبیعی کردم پسر اولمو، موقع بخیه هم زیبایی زد که از اولشم تنگ تر کرده بود و برعکس که همه میگن زایمان طبیعی واژن رو خراب میکنه من از اولشم بیشتر تنگ کرد برام.. سینه ام هم چون شیرم کم بود شیشه دادم و خراب نشد..