2777
2789

من سه ساله ازدواج کردم شوهرم یه خائنه به تمام معناست هر روز با یه زن دوست میشه با همشونم رابطه برقرار میکنه از هر دری ک فکرشو بکنید وارد شدم فقط یکار نکردم که الان تصمیم گرفتم انجامش بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری میکنی کن فقط تلاش برا نگه داشتنش نکن چون با نطر میاد تنوع طلبه

حتی اگرم خوب شد و موندی باهاش به این فکر کن فکر کردن به اینکه ایا بازم بهت خیانت مبکنه یا نه عذابت میده

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

فردا دور از جون خودت مریض میشی این فرد برات شوهر نمیشه 

من هیچ وقت توصیه به طلاق نمی کنم ولی با این شرایط طلاق تنها راه ممکنه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بی لیاقته .اگه هم کاری نکنی و طلاق نگیری خودتو نابود میکنی .نمیفهمم اینایی ک کثیف و خائنن چرا یکی دیگه رو میارن تو زندگیشون ک اونم بدبخت کنن😑

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
هرکاری میکنی کن فقط تلاش برا نگه داشتنش نکن چون با نطر میاد تنوع طلبه حتی اگرم خوب شد و موندی باهاش ...

فوق العاده تنوع طلبه دوسشون نداره ولی مرض داره کلا هیچکسو دوست نداره ،اتفاقا هیچ تلاشی برای نگه داشتنش نمیکنم اون منو ول نمیکنه