2777
2789
دوس داری پس چی میگی😃 نه ضرر داره برات نکن اینکارو به فکر خودت باش

اره ولی خو پدرمم دراومده😂 هر ضرری داشته باشه تا الان باید میومد سراغم اولاش از دردش میترسیدم ولی دگ این قد کرده راحت میره تو😂

بزرگه چن سالشه؟ بده باباش نگه دارتش تو یکم بخاب 

بزرگه ۳ و نیم

باباش😶این مرد دنیارو هم اب ببره از خواب بیدار نمیشه شبا در این حد خوابش سنگینه بغل گوشش هستیم بچه ونگ بزنه پتوجه نمیشه بعد صبح ک بیدار بشه میگه چرا چشات پف داره باز نذاشته بخوابی

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزرگه ۳ و نیم باباش😶این مرد دنیارو هم اب ببره از خواب بیدار نمیشه شبا در این حد خوابش سنگینه بغل گ ...

چقد زود اوردی دومی رو

خوشبحالش توام سعی کن همینجوری باشی بی خابی مریض میکنه ادمو از فرصتات استفاده کن برای خاب

چقد زود اوردی دومی رو خوشبحالش توام سعی کن همینجوری باشی بی خابی مریض میکنه ادمو از فرصتات استفاده ...

خود پسرم خیلی دلش میخ است خواهر یا برادر داشته باشه 

الانم همش بهش میگه زود بزرگ شو منو تو بازی کنیم

سعی میکنم بخوابم ب شرطی ک همشون خواب باشن من نمیتونم وقتی اون دوتا بیدارن بخوابم اون یکی هنوز ب اون ددک نرسیده ک این کوچیکه توان مراقبت نداره از خ دش یه وقت دست و پاشو میکشه و در بره و گریه کنه من نمیفهمم چشه ک 

مجبورم تحمل کنم حالا امروز میرم خونه مادرم بچه هارو نگه داره من چندساعتی بخوابم

خود پسرم خیلی دلش میخ است خواهر یا برادر داشته باشه  الانم همش بهش میگه زود بزرگ شو منو تو باز ...

بچه پشت سر هم اوردن خوبیش یکی اینه که سختیاشو باهم تحمل میکنی و باهم بزرگ میشن و یکی اینکه خود بچه ها تنها نیستن و هم بازی دارن و بزرگیشونم سنشون نزدیک همه

ولی برا خودت سخته دیگه خیلی سخته همین که نمیتونی بخابی و کلا سختیاش دوبرابر میشه

شوهرت روزا که بیداره اگه خونس بده بچه هارو نگه داره تو بخاب

بچه پشت سر هم اوردن خوبیش یکی اینه که سختیاشو باهم تحمل میکنی و باهم بزرگ میشن و یکی اینکه خود بچه ه ...

اره اولش سخته ولی یه دفعه میشه و تموم

شوهرم کلا بچه نگهدار نیست دوساعت میدم بزرگه رو ببزه پارک نمیتونه نهایت نیم ساعت باز خدا نگهداره مادرمو نباشه ک هیچی