2777
2789
عنوان

نظر تون در مورد...

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 41 پست
اونی که به دلشون بشینه نیس هر چی سن بر ه بالاتر انتخاب سختر میشه عموی منم همینطور بود الان ازدواج کر ...

معیار خوب بودن مرد خوشگلی نیست .احساس میکنم اگه بگن یه مردی خوشگله یعنی فحش دادن و توهین به اون مرد😅😐😅

....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه تنه زدی خانوما رو نابود کردیااا  زنان# علیه زنان    

گفتم بلانسبت

خوب باید صادق بود.متاسفانه هر چی سنا بالاتر میره سختگیریم بیشتر میشه.پسرام که بی میلتر

با این اوصاع اقتصادی باید یکم منثفتر بود

من بر حسب رشته و‌کارم زیاد برخورد کردم.اینا که گفتم درد دل اقایونیه که سنشون بالا رفته و نمیتونن ازدواج کنن.بیشترشون گلایه هاشون عدم درک بعضی خانوما و پرتوقعیشونه

گفتم بلانسبت خوب باید صادق بود.متاسفانه هر چی سنا بالاتر میره سختگیریم بیشتر میشه.پسرام که بی میلتر ...

چی بگم والا من که دور و  اطرافم ندیدم دخترای پرتوقع ...راستشو بخوای بعضی آقایون دست رو کسایی میذارن که پرتوقعن و تعمیم میدن به همه ..

مثلا طرف دست میذاره روی یه دختر خیلی زیبا یا با تحصیلات فلان که خب قطعا خواستگار زیاد داره و پرتوقعه خب میتونن برن با همسطحشون ازدواج کنن اونا که مشکل انتخاب ندارن روزی صد جا میتونن برن خواستگاری یا به دوست و آشنا بگن یه کیس کم توقع براشون پیدا کنه 

چی بگم والا من که دور و  اطرافم ندیدم دخترای پرتوقع ...راستشو بخوای بعضی آقایون دست رو کسایی می ...

چی بگم

راجع به ی حامعه بزرگ حرف زدم عزیزم نه فقط راجع به دور و بری های خودم

راستشو بخاید چندین ساله عروسی بدون ریخت و پاش ندیدم

چی بگم راجع به ی حامعه بزرگ حرف زدم عزیزم نه فقط راجع به دور و بری های خودم راستشو بخاید چندین سال ...

بله درسته البته از اون طرف هم بعضی خانواده های داماد جهیزیه بالا میخان کاش فرهنگسازی درستی بشه تو این زمینه که دو نفر که واقعا همدیگه رو میخان  زندگی رو ساده تر شروع کنن تا همه بتونن ازدواج کنن اونم توی این شرایط اقتصادی

بله درسته البته از اون طرف هم بعضی خانواده های داماد جهیزیه بالا میخان کاش فرهنگسازی درستی بشه تو ای ...

منو همسرم از صفر شروع کردیم.واقعا صفر.الان بعد دوازده سال شکر خدا همه چی داریم.من به شخصه معیارم انسانیت بود و اینکه شغلش طوری باشه بتونه اینده ای داشته باشه.اصلا به پول فکر نمیکردم.ماشالله الان همون اول همه چی میخوان اونم با این اوصاع اقثصادی

۴۲  و ۳۷ چقدر بد ان شالله زودتر مورد مناسبی پیدا کنن

آره 😔

ان شا الله 

شاغل هم هستن، چند مورد برای داداش بزرگترم پیش اومد ولی...... یکیشون پزشک بود و یه موردم دندونپزشک 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منو همسرم از صفر شروع کردیم.واقعا صفر.الان بعد دوازده سال شکر خدا همه چی داریم.من به شخصه معیارم انس ...

ان شالله روز بروز خوشبختتر بشید عزیزم 

منم وقتی ازدواج کردم حتی شوهرم شغل هم نداشت ولی الان بعد از ۶ سال خب خیلط اوضاعمون بهتر شده خدارو شکر 

کلی واقعا خیلی دوستامو میبینم که پاکن و کم توقع و فقط از شریکشون صداقت و ایمان و اخلاق میخان  ولی همونم براشون نیست چون خودشون نمیتونن انتخاب کنن و یکی از دوستامو به  آشنامون معرفی کردم برای برادرش چون حس کردم از همه لحاظ تحصیل و ظاهر و اخلاق بهم میان ولی متاسفانه برادر دوستم گفته بوده که نمیخام ....گفته من برم از فلانجا  (یکی از مناطق پایین شهر) زن بگیرم ؟

با اینکه خودشم فقط یه منطقه بالاتر بود ....

هنوز هم اون آقا بعد از ۶ سال مجرده و البته دوستم

ان شالله روز بروز خوشبختتر بشید عزیزم  منم وقتی ازدواج کردم حتی شوهرم شغل هم نداشت ولی الان بع ...

فدات شم عزیزم.انشالله شما هم خوشبخت باشید همیشه.خیلی زودم به هر چی میخواید برسید.بله منم گفتم بلانسبت بعصیا.کم نیستن دخترای خوب که چشم به راه موندن.بخاطر حق انتخاب که به اقایون داده شده.