2777
2789

من قرار بود این ماه میکرو کنم ۱۱روز امپول زدم ولی تخمک ها اصلا رشد نکردن 

برنامه کنسل شد برای ۲ماه دیگه 

یعنی میشه معجزه بشه رحمت خدا شامل حالم بشه

ان شاءالله دامن همه منتظرا به سلامتی سبز بشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
اره بخدا میشی . من بعد از حجامت خودم و زالو درمانی شوهرم سریع باردار میشدم ۳ تا سقط و یه خارج از رحم ...

حجامت تخمدان منظورته یا همین حجامت عادی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاپراسکوپی رفتی؟

اره

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
بچه ها منم اندومتریوز دارم اگه راه حلی دارین توروخدا بگین 

منم اندو دارم شرایطشو داری سریع باردارشو تا رشدش متوقف بشه 

الان یه تاپیک بود خانم با قارچ رشد اندوشو متوقف کرده بود 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
منم اندو دارم شرایطشو داری سریع باردارشو تا رشدش متوقف بشه  الان یه تاپیک بود خانم با قارچ رشد ...

عزیزم تاپیک خودم بودی خودم قارچ میخورم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
در مورد زالو درمانی همسرتم میگین؟

هر از دو یا سه ماه پایین کمرشو زالو میذاشتم بار اول رفتیم دکتر دفعه های بعد دستکش آشپزخونه دستم میکردم زالوهارو مینداختم پشت کمر شوهرم انقدر از جانور میترسیدم ولی برا رسیدن به بچه زالو دستم گرفتم

هر از دو یا سه ماه پایین کمرشو زالو میذاشتم بار اول رفتیم دکتر دفعه های بعد دستکش آشپزخونه دستم میکر ...

آهان.آخه زالو دیده بودم روی پا میزنن.

پس باید از دکتر طب سنتی بخوایم پایین کمر رو انجام بدن؟ 

ممنون

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اوابوست شنیدم عالیه حتما بخر خدا ازشون نگذره فک کنم شده ۴۰۰ تومن 

عزیزم ۲سال پیش مصرف کردم اصلا اثر نداشت 

وای چقدر گرون شده اون موقع من ۱۹۸تومن میخریدم همین امپولا با بیمه و سونو ۵۰۰شد اگه بیمه نبود ۱تومن میشد 

عزیزم تاپیک خودم بودی خودم قارچ میخورم  

الزایمر دارما

پس مگه جواب نگرفتی

من فکر کردم شما درمان شدی 

چه نوع قارچی؟نشنیده بودم میشه توضیح بدی ؟

گانو درما اگه درست نوشته باشم 

الان خودشون تو تاپیک هستن 

نیلوفر خانم از ایشون باید سوال کنید من اصلا  نمیدونم چیه