2777
2789
😦 وات ؟ کی تاپیک زده؟

یکی بود تاپیک زده بود اونایی ک میان میگن به ماچه فازشون چیه فلان  الان تو گفتی اون جمله رو ی لحظه یادم افتاد 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
باهم وایسادیم دیگه  الانم ضایع شدیم داریم جمع میکنیم بریم یه جا دیگه خدا روزیمونو حواله کنه 😐 ...

گيرتون اورده بود 

اينا هدفشون سركار گذاشتنه😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم تاپیک؟

یکی بود توجه نکردم ب استارترش

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
بله 😐😐😐قيمه هارو ريختن تو ماستا سه روزم هست دارم هي تو واتس آپ بهشون ميگم چيكار كردين با اسم مستع ...

عه

میخواستم بهت گیر بدم که چرا از عکس شبنم سواستفاده میکنی

هرج و مرج سایت خیلی زیاده متاسفانه😕😕احترام به کاربرم که صفففر

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عه میخواستم بهت گیر بدم که چرا از عکس شبنم سواستفاده میکنی هرج و مرج سایت خیلی زیاده متاسفانه😕😕ا ...

واقعان اصلان دلم ميخواد يه كمپين راه بندازيم تحريم كنيم ني ني سايت رو 😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
وگ ازت دعوت کردم بیااای؟نیااا...گفتم بیان حرف بزنیم همین

مگه برا بقیه دعوت نامه فرستادی 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
خودتم مگه نیومده بودی عکس ببینی 😂😂 هممونو گیر اورده بود 

من نه منتظر نموندم اصلا 

كامنت گذاشتم رفتم با ريپلايت برگشتم

يه مرده تاپيك زده نظرتون راجب مرداي ني ني سايتي چيه نظرمو گفتم ناراحت شد😅😅😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچ ها چن نفر گزارش بزنن برای یه تاپیک میترکه؟ 

١٠نفر

من نه منتظر نموندم اصلا  كامنت گذاشتم رفتم با ريپلايت برگشتم يه مرده تاپيك زده نظرتون راجب مر ...

بهتر 😑😑 بلکه بهشون بر بخوره دست از این کاراشون بردارن 😒😒 فک کن یه مرد نشسته داره غرغرای مارو میخونه دنبالم میکنه 😑😑