2789

هرچی استخاره ميگيرم نيت ميکنم ! جواب نميده ديگه خسته شدم از ى طرفی خيلی دوسش دارم ک بخاطرش 5سال واستادم از ی طرفم باز اين شرط و شروطا و مخالفت خانواده ها ديگه کم آوردم مغزم جواب نميده

اين نيز بگذرد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور میتونی با کسیکه ازش جدا شدی باز بری زیر ی سقف 😔

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
مهم اینه که سر چی جدا شدین؟  شما هم شرط و شروط خودتو بذار. حتی اگر مقصد جدایی قبلتون شما بوده ...

جداييمون جفتمون مقصر بوديم دوشهر دورهم بوديم همش دعوا و درگيری ميشد

اين نيز بگذرد ...

اگر اون مشکلات قبلی بر طرف نشده اشتباه گذشته رو دوباره تکرار نکن

اون دفعه که آمدن خواستگاری و دختر و بودی و ناز داشتی قدرتو ندونست وای به حالا که داره با منت میاد جلو 

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر

الان شرايطش با کش و قوس زياد جورشده ک دوباره باهم ازدواج کنيم اما ی شرط و شروطا برام گذاشته ک دودلم ...

انقد خودتو دست پايين گرفتي ك اون برات شرط ميذاره!؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اگر مشکلات سابقتون پا برجاست اشتباهه دوباره برگردین و این که آیا خودت شرایطشو قبول داری یا نه

ن مشک ک ديگه نداريم ! من مهريه رو اوکی هستم اما عروسی ن ! دوس دارم لباس عروس بپوشم منم آرزو دارم 

اين نيز بگذرد ...
ن مشک ک ديگه نداريم ! من مهريه رو اوکی هستم اما عروسی ن ! دوس دارم لباس عروس بپوشم منم آرزو دارم&nbs ...

خب تو هم خواسته هاتو بهش بگو .همه انتظاراتت از یه همسر رو براش ردیف کن.وقتی سر تمام مسایل به توافق رسیدین اون وقت ازدواج کن باهاش.اگر هم نرسیدین نترس اینقدر آدم های خوب وجود داره ک بخوای باهاشون زندگیتون قسمت کنی.

ازدواج یه قرارداد اجتماعیه بیشتر باید عاقلانه تصمیم بگیری.