2777
2789
اره دیگه باید رعایت کرد من چند روز پیش تو یه تاپیک بودم یه خانم راجب یه مسئله کاملا شخصی تویه سایت ن ...

واقعا همینطوره 🌹🌹🌹🌹ینی حاضرم بمیرم 

ولی اینجا خیلی چیزا رو نگم😶😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصورم اينه 

همون مرداي سرخورده و بي عُرضه جامعه هستن ك بس كسي محلشون نداده ميان اينجا و كار و بار درستي هم ندارن

چون مرد موفق پر مشغله اينجا نمياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا همینطوره 🌹🌹🌹🌹ینی حاضرم بمیرم  ولی اینجا خیلی چیزا رو نگم😶😶😶

واقعا بایدم همینطور باشه
اکثر این افراد سطحی نگرن فک میکنن ک نوشته نی نی سایت و بارداری و این حرفا دیگه میتونن راحت هر حرفی رو بندازن غافل ازینکه آدمای مریض زیادن برمیگردن یه چیزی میگن صاحب تاپیکم تا چن روز شرم و حیا رنج

تصورم اينه  همون مرداي سرخورده و بي عُرضه جامعه هستن ك بس كسي محلشون نداده ميان اينجا و كار و ...

شما با این طرز حرف زدنتون شخصیتتون رو نشون دادید
چطور دلتون میاد تروخشک رو  همه رو باهم بسوزونید
واقعا متاسفم

واقعا بایدم همینطور باشه اکثر این افراد سطحی نگرن فک میکنن ک نوشته نی نی سایت و بارداری و این حرفا د ...

واقعا واقققققعاااااااا قبول دارم👌👌👍👍

حلال کن اگه اول یکم تند حرف زدم هیچ منظوری نداشتم یه کاربر مرد هست هی میاد لایکمیکنه میره از اون عصبانی بودم تایپک شمارو دیدم اعصابم خط خطی شد گفتم بنویسم ببینه ندونستم دله شما ازم میرنجه🌹🌹🌹🌹حلال کنید🌼🌼

شما با این طرز حرف زدنتون شخصیتتون رو نشون دادید چطور دلتون میاد تروخشک رو  همه رو باهم بسوزونی ...

اينكه شما براي من متاسف باشين يا نباشين راستش اصلا ارزشي نداره

من مرداي ني ني سايتي رو نميتونم اصلا جدي بگيرم و فكر كنم به نظراتشون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تصورم اينه  همون مرداي سرخورده و بي عُرضه جامعه هستن ك بس كسي محلشون نداده ميان اينجا و كار و ...

شما میتونین همینطور و به همین صورت جبهه بگیرید و قضاوت کنید!بالأخره نه چیزی از شما کم میشه، نه از ما ، فقط با افکار پوچتون شخصیت درونیتونو نشون میدید..!