2777
2789

چجوري عكس شوهرتونوووو ميزارين اينجا بين يك عاااالمه خانم😡آيااا شما غيرت ندارين؟!؟

اگه يكي تو دلش بگه جووون چي😂😂😂

اگه يكي بگه عجب چيزيه چي😂😂😂😂

من اگه يه روزم بزنه به سرم بزارم هركي تعريف كنه واسش گزارش ميزنم😂😂😂😂

غيرتم خوب چيزيه 

شوهر حرمت داره نه لذت😂😂😂😂(نميدونم درست گفتم يانه🤦🏻‍♀️😂(

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حالا اون روز ناخن كارم با خنده و كيف كردن ميگه دوست شوهرم به شوهرم گفت اگه مردى زنتو خودم ميگيرم

ياااا خداااا😳😳😳

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

اصلا موافق نیستم هیچ جذابیتی نداره..همه اوناییم که میگن شوهرمون قشنگه وقتی عکس میذارن با یه گونی پشم خالص ایرانی روبرو میشیم🙄🙄🙄۹۹ درصدم‌ابرو‌پیوندی🥴

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه نظر من همون قدر چندشه که یه مرد عکس زنشو بزاره تو سایت بگه نظر بدین!

دقيقا

اصلا موافق نیستم هیچ جذابیتی نداره..همه اوناییم که میگن شوهرمون قشنگه وقتی عکس میذارن با یه گونی پشم ...

😂😂😂😂

حالا اون روز ناخن كارم با خنده و كيف كردن ميگه دوست شوهرم به شوهرم گفت اگه مردى زنتو خودم ميگيرم

زر زده باور نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حسود-پلاستیکی-نباشیم#  

🤦🏻‍♀️😂