2821
2789
عنوان

دوست پسر دارا و واردين به رابطه بيايد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 164 پست
ببين واقعا جاهايي كه رفتيم كه زياد گرون نبوده  مثلا اگه امروز بريم سينما اون حساب كنه  د ...

منم باشم حس خوبی ندارم، نه اینکه معتقدم اون وظیفشه باید خرج کنه

ینظرم دخترا گااااااهی اوقات یه تارف بزنن که پسرم باید بزور قبول کنه

اما درکل قصد ازدواج باشه، دیگه فک کن آدم با شوهرش بره بیرون، دنگی که نمیشه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه دوست اجتماعی هستین دونگیش کنید خودتون رو راحت کنید  اگه هم که دوست پسرت دیگه بستگی به خودت ...

ببين اون رفتارش با من بيشتر از ي دوست معموليه 

من نگران اينم كه اگر ي وقت دوست شديم اين وضعيت ادامه پيدا كنه

نميدونم والا  احساس ميكنم از اول اشتباه كردم كه خي تعارف كردم  الان واقعا از وضعيت راضي ...

اره خودت پررو کردیش

اگه میخوای باهاش بمونی یه بار الکی دعوا راه بنداز بعد تو دعوا بهش بگو خداروشکر مدیون تو نیستم چون یکی در میون حساب کردیم و این حرفا 

یه تیکه ای بهش بنداز که خودش بفهمه...

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

منم باشم حس خوبی ندارم، نه اینکه معتقدم اون وظیفشه باید خرج کنه ینظرم دخترا گااااااهی اوقات یه تارف ...

همين ديگه منم مثل شما فكر ميكنم 

فكر كنم كلا ايشون رو هيچي جدي نيس كه اينطوري رفتار ميكنه 

شايدم من بد تعارف ميكنم 

چون امروز گفت خواهش ميكنم تو حساب نكن بعد من گفتم نه امروز با من ديگه هيچي نگفت 

اره خودت پررو کردیش اگه میخوای باهاش بمونی یه بار الکی دعوا راه بنداز بعد تو دعوا بهش بگو خداروشکر ...

نه ببين ما نميتونيم ازين حرفا بزنيم 

ما همكلاسي هستيم(ارشد) شايد بعده ها همكار بشيم اصلا جوري نيس كه بشه ازين ادبيات استفاده كرد

ببين اون رفتارش با من بيشتر از ي دوست معموليه  من نگران اينم كه اگر ي وقت دوست شديم اين وضعيت ...

بهش بگو از ادمای خسیس بدم میاد پسر باید واسه دوست دخترش خرج کنه چقدر بدم میاد از پسرایی که اجازه میدن دوست دخترشون حساب کنه 

همين ديگه منم مثل شما فكر ميكنم  فكر كنم كلا ايشون رو هيچي جدي نيس كه اينطوري رفتار ميكنه  ...

کلن که قانون نباید میزاشتی واسه حساب کردن

شما هروقت دلتون خاست میتونید حساب کنید، اون باید شما رو دعوت کنه

یه چیز بگم، حسم میگه نمیدونم درسته یا نه، شاید پسر تا پسر فرق کنه

وقتی پسری دختری رو بخاد هرکاری میکنه نظرشو جلب کنه دوس داره واسش خرج کنه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
بهش بگو از ادمای خسیس بدم میاد پسر باید واسه دوست دخترش خرج کنه چقدر بدم میاد از پسرایی که اجازه مید ...

اينكه خيلي واضحه😓

من ميخوام سياست مدارانه حاليش كنم 

يا ي رفتاري كنم تا بفهمه 

چه خوب  ببين ما دست جمعي نميريم دوتايي ميريم  بعد من اينسري واقعا خودم خجالت كشيدم برم ح ...

این دیگه خیلی پرو خودش باید خجالت بكشه كارتتو بگیره.  وقتی نوبتت شد یا خودتو بزن به اون راه یا كیفتو بگرد بگو كارتمو جا گذاشتم ببین چیكار میكنه

🌹

کلن که قانون نباید میزاشتی واسه حساب کردن شما هروقت دلتون خاست میتونید حساب کنید، اون باید شما رو د ...

اره اشتباه اولو خودم كردم 

نه خدايي ايشون برا جلب نظر من خيلي تلاش كرده 

ولي خب الان هم جوري شده كه من واقعا حالم بده 

شما رفتار خاصي مد نظرت نيس من بكنم تا ايشون به خودش بياد؟

بنظرت ازين به بعد پيشنهاد بيرون رفتن رو رد كنم بهتر نيس؟

این دیگه خیلی پرو خودش باید خجالت بكشه كارتتو بگیره.  وقتی نوبتت شد یا خودتو بزن به اون راه یا ...

اره خودمم خيلي بدم اومد 

ببين اون هيچوقت نميگه تو حساب كن يا نوبت توعه 

اما وقتي من ميگم اين بار من حساب ميكنم اون ي تعارف ميكنه و تمام يعني مقاومت نميكنه كه بده و ...

ميدوني فكر ميكنم بايد ازين به بعد صبر كنم تا اون اصرار كنه بريم بيرون و اونوقت اصلا بروي خودم نيارم براي حساب كردن و جوري رفتار كنم مه بابت دعوتش ممنونم

بنظر شما اين خوبه؟

اره خودمم خيلي بدم اومد  ببين اون هيچوقت نميگه تو حساب كن يا نوبت توعه  اما وقتي من ميگم ...

اره خیلی خوبه. همین كارو بكن  دیگه اصلا تعارف نكن . بزار دعوت هم از طرف اون باشه 

🌹

2823
2791
2779
2792