2777
2789
عنوان

در 6 ماهگی همسرم متوجه شد بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 56 پست

استارتر به نظرت چه پیشنهادی میشه داد؟؟؟مثلا پیشنهاد بدیم برو قاتل بچت بشو؟؟؟بده قیمه قیمه کنن؟؟؟یا همه ملت ایران که بچه دارمیشن همه پولدار ومایه دارهستن،،مردحسابی روزیه بچه دست خداست دست تو نیست که،،حتما پیش یه روانشناس برید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرکاریم🙄

نه بابا من سه روز پریودم عقب بیوفته ناراحتم که نکنه یایسه شدم 😑😑 میدونست خانومش میخواست به این نگه که بچه رو نگه داره 

دلش بچه میخواسته طفلکی 😻

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
خانومم دو هفته هست به من گفته 

خانمتون میدونسته پس به شمانگفته

والله حق داشته

چطور دلتون میاد خودتونو هم ردیف با حرمله# کنید؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خانومم دو هفته هست به من گفته 

خانمتون میدونسته اما به شما نگفته صددر صد شاید به خاطر همین که میگید سقط کنید 

بعد مگه درامدتون چقدره که نمیتونید از پسش بر بیاید ؟

یکم تلاشتونو زیاد کنید خوب به جای سقط اون طفل معصوم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
خانمتون میدونسته اما به شما نگفته صددر صد شاید به خاطر همین که میگید سقط کنید  بعد مگه درامدتو ...

ماهانه 2 تومن حقوق منه در آینده باید شیرخشک پوشک و .... خیلی چیزای دیگه خرجش به من اضافه میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز