2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم شما بايد بعد ٤٨ساعت بتاتون تكرار كنيد اگه ب اميد خدا دوبرابر شد يعني جنينتون در حال رشد و لقاح دير اتفاق افتاده خواهر خودم بعد ١٠روز تاخير بتاش ٥٠و خوردي بود مشكلي هم نبود 

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات

استرس خیلی بده من هفته ی پیش حال الان توروداستم رو ب موت بودم تادوروز گذشت براز تکرار ازمایش بتاب من اول88 بود دو روز بعد تکرارش شد40 و فرداش پریود شدم و تمام ختم بارداری

کلا3 روز بود عمر خوشحالیم ایشالله ک شمامثل من نباشی خیلی ها بودن با بتای خیلی پایین تراز شمادو روز بعد دو برابرشده و نرمال بوده امیدت ب خدا

تیکر دوسالگی پسرمه
استرس خیلی بده من هفته ی پیش حال الان توروداستم رو ب موت بودم تادوروز گذشت براز تکرار ازمایش بتاب من ...

الان بارداری عزیزم؟

روز تولد حضرت معصومه عیدیمون گرفتیم   
عزيزم شما بايد بعد ٤٨ساعت بتاتون تكرار كنيد اگه ب اميد خدا دوبرابر شد يعني جنينتون در حال رشد و لقاح ...

امروز 3 روز ازش گذشته و میخوام عصر برم آزمایش
اگه اومده بود پایین الان باید خونریزی میکردم . درسته ؟

پس امیدوار باشم 

میترسم برم آز بدم و نرفته باشه بالا

لطفا برام دعا کنید 

امروز شده 9 روز 

ایشالله ک شما بارداری خوبی دارید تاحالا ک خون ریری نداشتی و لک ندیدی نشونه ی مثبته  استرس نداشته باش توکل ب خدا ایشالله میره بالا منم روز 9 تاخیرلک دیدم و تاشب خون ریزی داشتم

تیکر دوسالگی پسرمه
ایشالله ک شما بارداری خوبی دارید تاحالا ک خون ریری نداشتی و لک ندیدی نشونه ی مثبته  استرس نداشت ...

امیدوارم که توام زودی مامان بشی منتظر خبر خوشت هستیممممم   

امیدوارم که توام زودی مامان بشی منتظر خبر خوشت هستیممممم    

فدای تو عزیزم شماهم امیدوارم این دوران و ب سلامتی پشت سر بزاری کی ازمایشتو تکرارمیکنی؟

تیکر دوسالگی پسرمه