2789
عنوان

زندان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
شاید مشکلی دیده که اینجوری گفته...لازم نیس تنهاییاتو با خونوادت فقط برطرف کنی..هزارتا راه هیت...خدا ...

خیلی تلخه. اونم برای من که تازه اول راهم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی تلخه. اونم برای من که تازه اول راهم

سعی کن کم کم کنار بیای...زندگی دونفره سبه عقاید هم احترام بزارید...اینجوری خودتم راحت تری...آشپزی کن توخونه انواع کیک و شیرینی بپز...خواهرشوهرم از کلیپای اینترنتی رسید به کیک سفارشی درست کردن

منم در همین حد میرم. ولی باید یجوری برم که به یه دردی بخورم برای مامانم. اینکه مثل مهمون برم و برگرد ...

خب میخوای به مادرت کمک کنی به شوهرت به مهربونی بگو با زبون خوش

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
شوهرت دوستت داره چند ساعت اضافه تر دیدنت هم براش چند ساعت قدر بدون قدر این لحظات رو بدون که بعدا غبط ...

اخه چرا همه انقدر راحت رفت و امد میکنن خونه مامانشون ولی من نمیتونم.. 

من بیشتر زور میگم. ولی این بار نمیدونم چجوری راضیش کنم

با زور نمیتونی راضیش کنی فقد زبون، خود من به شخصه از زور گفتن بدم میاد بدتر لج میکنم

منم در همین حد میرم. ولی باید یجوری برم که به یه دردی بخورم برای مامانم. اینکه مثل مهمون برم و برگرد ...

وقتی ادم ازداج میکنه اولویتش میشه شوهرش نه مامان باباش، سعی کن حساسش نکنی رو این مسئله 

مطمئنن گرمی خونه شما برای مامانت با ارزشتر از کمک تو به اونه

اخه چرا همه انقدر راحت رفت و امد میکنن خونه مامانشون ولی من نمیتونم.. 

زندگی همه مثل هم نیس زندگی مردم رو از بیرون نبین هر کس مشکلات خاص خودش رو داره حالا یکی کمتر یکی بیشتر 

پس چرا ازدواج کردی؟اگه میخواستی بچسبی به پدر مادرت،اصلا نباید ازدواج میکردی

هرکسی به خانوادش احتیاج داره.. مگه کسی ازدواج میکنه دیگه قید خانوادشو میزنه. هرچیزی جای خودشو داره

هرکسی به خانوادش احتیاج داره.. مگه کسی ازدواج میکنه دیگه قید خانوادشو میزنه. هرچیزی جای خودشو داره

معلمه که احتیاج داره.ولی نه هر روز و هر دقیقه،یا اینکه ی روز تو خونه بشینه دق کنه!!!!