سلام دوستان ما تو یه شهر با اب و هوای گرم و خشک هستیم و کولرمونم ابیه.. میخواستم بدونم شما کار خاصی انجام دادید که باد کولرتون خنک تر باشه؟ مثلا شنیدم بعضیا دو تا پمپ اب تو کولر کار میذارن
کدوم شهری مگ؟ بهترین مارک که گری هستش نه میلیون بدون گارانتی، با گارانتی یازده تومن، اگر سمت شما اینقد گرونن بیاید شهرهای مرزی بخرید. برادرم دو هفته پیش مارک وستپوینت خرید ۸۷۰۰
مرسی گلم.. نمیدونم از یکی شنیدم میگفت یه پمپ دیگه رو کولر نصب کردم خیلی عالی خنک میکنه گفتم بپرسم کس ...
ببین حواستون باشه آب نریزه تو موتور کولر..خیلی خطرناکه..دور از جونتون من قبلا شنیدم ی کسی آب ریت به کولر آتیش گرفتن..انشاالله اوضاعتون بهتر بشه سال دیگه ی کولر خوب بخرین.
حتما شما نزدیک بانه هستید.. اخه میگن اونجا کلاه سر ادم میزارن موتور مثلا 24 هزار میزارن تو ماکت 30 ه ...
نه عزیزم بانه نیستیم، اهواز و آبادان رو میگم، کولرا هم مارکای شرکتی هستن دست نخورده، ولی خب چون تو دست دلال جابجا نشده ارزون ترن، شهرا ساحلی بوشهر مثل دیلم و گناوه هم ارزون هستن ، مثلا برادرشوهرم همین کولرا رو برا مغازه دوستش میخرید اون طرف یه میلیون بالاتر تو مغازه اش می فروخت،