2777
2789
عنوان

خنک تر شدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 24 پست
نه عزیزم از12 شروع میشه به بالا

کدوم شهری مگ؟ بهترین مارک که گری هستش نه میلیون بدون گارانتی، با گارانتی یازده تومن، اگر سمت شما اینقد گرونن بیاید شهرهای مرزی بخرید. برادرم دو هفته پیش مارک وستپوینت خرید ۸۷۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم.. نمیدونم از یکی شنیدم میگفت یه پمپ دیگه رو کولر نصب کردم خیلی عالی خنک میکنه گفتم بپرسم کس ...

ببین حواستون باشه آب نریزه تو موتور کولر..خیلی خطرناکه..دور از جونتون من قبلا شنیدم ی کسی آب ریت به کولر آتیش گرفتن..انشاالله اوضاعتون بهتر بشه سال دیگه ی کولر خوب بخرین.

کدوم شهری مگ؟ بهترین مارک که گری هستش نه میلیون بدون گارانتی، با گارانتی یازده تومن، اگر سمت شما این ...

حتما شما نزدیک بانه هستید.. اخه میگن اونجا کلاه سر ادم میزارن موتور مثلا 24 هزار میزارن تو ماکت 30 هزار و اینکه گارانتی هم نداره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
ببین حواستون باشه آب نریزه تو موتور کولر..خیلی خطرناکه..دور از جونتون من قبلا شنیدم ی کسی آب ریت به ...

ارره میترسم اب بریزه بسوزه... مرسی گلم

کدوم شهری مگ؟ بهترین مارک که گری هستش نه میلیون بدون گارانتی، با گارانتی یازده تومن، اگر سمت شما این ...

چقدر خوبه قیمتش.. چند روز پیش خواهر شوهرم 30هزارشو خرید مارک خیلی عالی هم نیس گرفت 13 میلیون

حتما شما نزدیک بانه هستید.. اخه میگن اونجا کلاه سر ادم میزارن موتور مثلا 24 هزار میزارن تو ماکت 30 ه ...

نه عزیزم بانه نیستیم، اهواز و آبادان رو میگم، کولرا هم مارکای شرکتی هستن دست نخورده، ولی خب چون تو دست دلال جابجا نشده ارزون ترن، شهرا ساحلی بوشهر مثل دیلم و گناوه هم ارزون هستن  ، مثلا برادرشوهرم همین کولرا رو برا مغازه دوستش میخرید اون طرف یه میلیون بالاتر تو مغازه اش می فروخت، 

نه عزیزم بانه نیستیم، اهواز و آبادان رو میگم، کولرا هم مارکای شرکتی هستن دست نخورده، ولی خب چون تو د ...

چقدر خووب...