2777
2789
عنوان

مطلقه ها یه سوال رک و جنجالی بپرسم؟

5069 بازدید | 52 پست

بچه ها اول یه عذرخواهی کنم خدا شاهده نه قصد توهین دارم نه بدگویی

این واقعا برام یه سوال اساسیه

یه متنی خوندم که ادعای روانشناسی داره

وقتی در مورد ازدواج مجدد مردها با هم مباحثه میشه

اون توی یه بحثی به طور قطع می گفت تو از دل یه زنه مطلقه خبر نداری که شکست خورده تنهاست

و چون رابطه ج ن س ی و تجربه کرده بعد از طلاق نیاز داره هنوز و نیاز عاطفی ...

و خیلیاشون حاضرن اگه مرد خوبی باشه زن دوم بشن...و نگاه نکن لفظا میگن نمیخوان ولی تهه دلشون مشکلی ندارن...

آیا واقعا اینطوریه 

همه مثل دوستان و خواهران من

قصد توهین ندارم واقعا برام سواله

چون من بشدت این قضیرو قبول ندارم...و میگم اینطور نیست ولی گفتم شاید من واقعا اطلاع نداشته باشم...

بازم هیچی...

اگه نیازی هم باشه میتونن برن با مردهای مجرد یا مطلقه

اینا همش توجیه هایی هست که مردهای کثیف برای توجیه هوس بازیهاشون میارن

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

دوست صمیمی من طلاق گرفت دو روزم نشد با همکارش که زن داره دوست شده واقعا بدم اومده ازش 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با احترام به همه خانوم گلای عزیز.....

من خانومی رو دیدم که مطلقه بود و زن دوم شد....میگفت مجبور شدم و نیاز به سرپناه داشتم....

البته درآمدش خوب بود....

از جهات دیگه میگفت

😘خوشگلا یه صلوات برام می فرستید؟😘
اگه نیازی هم باشه میتونن برن با مردهای مجرد یا مطلقه اینا همش توجیه هایی هست که مردهای کثیف برای تو ...

هوس بازا میرن سراغشون و بعنوان زن دوم میگیرنشون

دوماه پیش یکی زن سوم گرفتیه ..یه زن مطلقه 

⚘خدایا شکرت❣

من که طلاق نگرفتم ولی طلاق گرفته های بسیاری میشناسم که بیشتر به فکر اینن ازدواج دومشون مشکلات قبلی رو نداشته باشه و بهتر باشه هیچکدوم رو ندیدم انقدر از نظر جنسی بیتاب شده باشن که بخوان چندین پله نزول کنن برن زن دوم یکی دیگه بشن 

عقل هم خوب چیزیه اگه زنی انقدر بنده پایین تنه باشه دیگه قحطی دوست پسر و مرد نیومده که بره زن دوم بشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من یه مورد دیدم

همسایه ما مطلقه بود و همسر دوم شد

اون موقع عین خیالش نبود که داره زن دوم میشه

دلیلش هم چندتا مسئله بود:

خانوادش خیلی خیلی بهش سرکوفت میزدن بابت طلاقش و از وقتی برگشته بود خونه پدری شرایط سخت تری داشت

سن و سالش هم کم بود (۱۷ساله بود موقعی که جدا شد)

همسر دومش هم پولدار بود و ایشون تو زندگی قبلیش بزرگترین مشکلش همین پول بود 

بنابراین خیلی راحت رفت با هوو زیر یه سقف

از همون اول هم پشیمون شد

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

نمیدونم‌ چرا انقدر از کلمه مطلقه بدم‌ میاد کاش ی جایگزین براش پیدا شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوب وبد همه جاهست چه مجردچه متاهل چه مطلقه ،نمیشه بگی قطعا همه متاهلا خوبن یا مجرداو... خیلی ازمطلقه ها خوبن خیلیاشونم بداصلا نمیشه نظر داد والا چقد هستن زنای شوهردارکه فاسدن یامردای فاسد

مهربونی قشنگه💖همزبونی قشنگه💖

تو همین چندماه اخیر 

دوتا دخترای فامیل طلاق گرفتن ،یکیشون سه ماه بعد و یکیشون ۶ ماه بعد از طلاق ازدواج کردن البته نه اینکه زن دوم بشن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز