2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
مبارکه عزیزم لطفابرای ماهم دعا کن 

ممنون عزیزم انشالا خیلی زود خدا دلت و شاد بکنه

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم انشالا خیلی زود مامان بشی گلم چ دلی داری من ک ۲ روز قبلش میذاشتم من سینه هام حساس شده بو ...

نه فعلا نميخوام بي بي چك بذارم حالا ميگم بذار يه هفته بگذره بي بي بزنم اگه مثبت بود برم آزمايش ايشالله. من سينه هام درد نداره و سفت نيس اصلا فقط زيردلم خيلي تير ميكشه بعضي وقتا انقد زياد تير ميكشه و ببخشيد ترشح زياد دارم فكر ميكنم پريود شدم هرلحظه فكر ميكنم الانه كه پري بياد. به هرحال دعا كن ني ني تو دلم باشه الان

وای عزیزم دو روز بود که به فکرت بودم خیلی مبارکهههه انشالله قدمش خیر و برکت باشه خیلی خوشحال شدم&nbs ...

عزیزدلم ممنون از ته دلم برات دعا میکنم خیلی زود مامان شی🥰🥰

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
نه فعلا نميخوام بي بي چك بذارم حالا ميگم بذار يه هفته بگذره بي بي بزنم اگه مثبت بود برم آزمايش ايشال ...

اره کار خوبی میکنی انشالا ک نی نی دهری تو دلت❤❤