2777
2789
عنوان

بیاین اماقضاوتم نکنین لطفا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 55 پست
میشه به نظرتون کسی توی چهل روز هیچ گناهی نکنه؟ شما فحش نمیدید؟ عصبانی نمیشید؟حسودی نمیکنید؟ نفرین ...

شاید باور نکنی اما تنها گناه من همین عصبانیته

خانمها من توکارمیکس مونتاژ فیلم و عکسم کسی خواست بیاد خصوصی 
شاید باور نکنی اما تنها گناه من همین عصبانیته

عزیزم هممممه گناه میکنن،اصلا اسمشو نذاریم گناه،بذاریم اشتباه

مگه میشه کسی بدون این خصوصیات باشه؟ هرکیم میگه حرف الکی میزنه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هممممه گناه میکنن،اصلا اسمشو نذاریم گناه،بذاریم اشتباه مگه میشه کسی بدون این خصوصیات باشه؟ هر ...

چرا عزیزم نشه همت کنی میشه

من ماه به ماه شاید برم بیرون از خونه 

با کسی هم کاری ندارم که بخوام دروغ بگم یا نفرین کنم و دعوا

سرزندگیمم و وقت برااینچیزا ندارم

فقط برا دخترم گاهی وقتاعصبی میشم وبس

😔خداهیچکس ومحتاج هیچکس نکنه امروز و به خاطربسپر که اگه خدانکرده یروزی یجایی اززندگیت کم اوردی یادت ...

مسخره نکردم گفتم ک بدونی  چله گرفتن واسه خودت هم خیلی حاجت میده مگه حرف بدی زدم ک گفتم واسه بدی هات چله بگیری؟عجبا

مسخره نکردم گفتم ک بدونی  چله گرفتن واسه خودت هم خیلی حاجت میده مگه حرف بدی زدم ک گفتم واسه بدی ...

خرفت بد نبود گلم لحنت بدبود 

باعث شد اشتباه متوجه شم

ببخشید گلم

ای بابا این چه رفتاری اخه؟!

خواستید سفارش دعا بدید،نخواستید هم برید بیرون از تاپیک

از اون اول همه شروع کردن به ایراد گرفتن

امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه دوست عزیز

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

چرا اینطوری میکنید شما نیتشو کردید هزینشم میدید اگر خطایی سر بزنه از این خانم ک نمیزنه گناهش گردن خودشه

دیگه چرا دعوا را میندازید😐🙄

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!