2777
2789
عنوان

۱۵ساله اخه😶

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی من ک باید برم خودکشی کنم دیگه فک کنم نمیدونم من عقبم یا زیادی خوش خیال ک میگم زوده و فلان

هر ۱۵ ساله ای اونجوری نیست اونم اگه اونطوری گفته یا توجه میخواد یا تاثیر دوستاشه😐

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~
هر ۱۵ ساله ای اونجوری نیست اونم اگه اونطوری گفته یا توجه میخواد یا تاثیر دوستاشه😐

عزیزم تو سایت ی چرخ بزنی از ۱۵ ساله متاهل داریم تا بچه دار و حامله

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست
 عزیزم تو سایت ی چرخ بزنی از ۱۵ ساله متاهل داریم تا بچه دار و حامله

الان هنوزم زیاده خب مثل قدیما ک بود هنوزم هست ولی تو شهرای بزرگ خیلی نیست بستگی ب خانواده ها و فرهنگاشون داره 

ولی من خودم ۱۶ سالمه اینایی ک همسن منن میان تو مجازی تاپیک در این موارد میزنن باور نمیکنم چون میدونم نصف بیشترش برا جلب توجهه

الان هنوزم زیاده خب مثل قدیما ک بود هنوزم هست ولی تو شهرای بزرگ خیلی نیست بستگی ب خانواده ها و فرهنگ ...

اینجادچیکار میکنی اخه عزیزم  😭😭😭😭

ببین اسی جان هر شهر و منطقه ای فرهنگ خودشونو دارن بعضی مناطق دختر ۱۸ سالش بشه میگن ترشیدس بنابراین ک ...

اوهوم و واقعا خیلی بده اینجوری😔اون دختر هنوز خودش بچس چطوری از ی بچه دیگم نگهداری میکنه؟

ببین اسی جان هر شهر و منطقه ای فرهنگ خودشونو دارن بعضی مناطق دختر ۱۸ سالش بشه میگن ترشیدس بنابراین ک ...

واقعا خیلی گوناه دارن خیلی

ی موقع ها میچرخم تو سایت 😶 ی موقع هاهم اینجا کمکم کرده 

عزیزم تو این تاپیکای ک دخترا میزنن خیلی برو چون واقعا از زندگی خودشون میگن مخصوصا اونایی ک  گول ی پیر رو خوردن و واسه ایندشون میترسن خیلی مراقب خودت باش و ب ازدواج و این چیزا فک نکن حداقل بزار دبیرستانت تموم شه بعد موفق باشی عزیزم