2777
2789

واقعا واقعا واقعاااا،باید تاپیکایی از این قبیل زده بشه که همفکری کنید؟امروز که کنکور دادم نشستم پای نینی سایت و دیدم همه تاپیک های پربازدیدش از این قبیل هست،چرا نمیخوایم اطلاعاتمونو بالا ببریم،چرا نمیخوایم پيشرفت کنیم،چرا نمیخوایم ارج و منزلت داشته باشیم،شما یه سریاتون و جای مادر من و یه سریاتون خواهرای بزرگ من هستین و من واقعا عذر خواهی میکنم که عنوان دروغ گذاشتم...خواستم بگم با درگیر کردن خودتون و فکر کردن به مشکلات زندگی دیگران اونارو جذب میکنید،و من عملا برام این اتفاقات افتاده،هرکی هرمشکلی داشته برام دردودل کرده منم دچارش شدم،کمرشو یه نفر عمل کرده بود منم گفتم اخی طفلک،منم به همون دلیل عمل کردم،پدرش یه مشکلی داشت برام دردودل میکرد پدر منم همین اتفاق براش افتاد و و و... 

من تو تاپیک قبلیم از شما کمک خواستم و فقط سه نفر جواب دادن،نمیدونم تو سایت چن نفرن،ولی واقعا بیاین به _هم_برای_هم_کمک_# کنیم

بیاید به هم انرژی مثبت بدیم،همو تشویق کنیم،و انقدر خودمونو با خوندن و شنیدن مشکلات دیگران مشغول نکنیم

موفق باشین  

‍ ‍ ‍

چه خانواده خشنی😂😂😂بدبخت شوهرت🤣🤣🤣

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مادر شوهرت گردنتو نشكسته نبينمت

جوابتم ميدووونم نميگم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فقط عنوان.میدونستم سرکاریه براهمین اومدم ببینم چی میخاین😂😂😂😂😂

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

وقتی عنوانتو دیدم مردم_یعنی😂#  

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸