2777
2789
عنوان

نظرسنجی براش آرایشی💅💄

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂 وااااای چه فرچه جذابی!😍😂😂😂 مرسی بابت عکس 🌸🌸🌸🌸

خواهش میکنم😂😂😂

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆                   
من ی قلمو خریده بودم مخصوص رژ زدن ولی نمیدونم چرا هم برا خط چشم و هم مداد ابرو و هم تو کانتور کردن ا ...

تو یکی از خلاق ترین، جسورترین و خفن ترین میکاپ آرتیست های دنیا میشی. یعنی ماریو باید بیاد شاگردی کنه پیشت.😂😂😂😂😂

باورم نمیشه که بشه اینطوری آرایش کرد.

بابا آفرین به این همه خلاقیت😂😂😂😂

تو یکی از خلاق ترین، جسورترین و خفن ترین میکاپ آرتیست های دنیا میشی. یعنی ماریو باید بیاد شاگردی کنه ...

مرسی بابا من متعلق ب همه ام😌😂😂

کمپین#  صرفه جویی وخلاقیت در مصرف ارایش😂😓

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
خودم نیستم ولی فرفری بودم همونقدر الان ماشین کردم کچلم😀

😨😨😨😨😨

وای خدا

چرا ماشین کردی؟

انشاالله زودی موهات در بیان و بلند بشن فرفری جان.😊❤🌹🌸🌸🌸🌸

گرم بود خو  فرفری با حجاب خوب نیست  باید هوا بخوره بیچاره ها مونده بودن زیر شال

😊

من از موی فرفری خیلی خوشم میاد

خودمم فرفری هستم

بهترین و خوشگلترین فرفری ها رو برات آرزو میکنم.

موفق باشی.🌸

😊 من از موی فرفری خیلی خوشم میاد خودمم فرفری هستم بهترین و خوشگلترین فرفری ها رو برات آرزو میکنم ...

مرسی عزیزم

الهی هزار تا خنده و خوشی گیر کنه لای فرفری هات

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

با سلام

برسی که در سر براش سایه چشم اسپارکل قرار گرفته است به‌صورت اسفنجی است و سایه را به‌خوبی در پلک پخش کرده و از ایجاد خط روی سایه خودداری می‌کند. پوست پلک نازک و حساس است و باید هنگام خرید به این نکته توجه کرد که از برس‌های آرایشی استفاده شود که از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا اثر مطلوبی را ایجاد کند و ماندگاری بالای آرایش را افزایش دهد.

در این مقاله می‌خواهیمبهترین مارک ست براش را به شما معرفی کنیم. در میان ابزار آرایشی، شرکت‌های معتبر و مطرحی وجود دارند که محصولات تخصصی و با کیفیتی را تولید و به بازار عرضه کرده‌اند. برای خرید براش آرایشی، پیشنهاد می‌کنیم مجموعه آن‌‌ها را به صورت ست تهیه کنید.