من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤ 🎆♥️ همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆
برسی که در سر براش سایه چشم اسپارکل قرار گرفته است بهصورت اسفنجی است و سایه را بهخوبی در پلک پخش کرده و از ایجاد خط روی سایه خودداری میکند. پوست پلک نازک و حساس است و باید هنگام خرید به این نکته توجه کرد که از برسهای آرایشی استفاده شود که از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا اثر مطلوبی را ایجاد کند و ماندگاری بالای آرایش را افزایش دهد.
در این مقاله میخواهیمبهترین مارک ست براش را به شما معرفی کنیم. در میان ابزار آرایشی، شرکتهای معتبر و مطرحی وجود دارند که محصولات تخصصی و با کیفیتی را تولید و به بازار عرضه کردهاند. برای خرید براش آرایشی، پیشنهاد میکنیم مجموعه آنها را به صورت ست تهیه کنید.