2777
2789
عنوان

شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 16946 بازدید | 72 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا قصدم پزدادن نیس لعنتی😂😂😂😂😂

منم ازین کارا میکنم خیلی مزه میده اصولا زناشویی همینه دیگه بوسیدن 

متاسفانه ما زن ها خیلی شنیداری هستیم اگر شوهرامون بدونن چقدر با چهارتاکلام میتونن زندگیاشون رو خوب تر کنن دریغ نمیکردن 

من یکی اگر شوهرم بهم بگه خوشگلم صبحت بخیر فدات شم دوستت دارم تا آخر شب مثل اینکه توی بدنم انرژی زا ریختن کوه رو بذارن جا به جا میکنم

تکیه گاهم فقط خداست ،در پناه خدا همه چیز شیرین میشه 
منم ازین کارا میکنم خیلی مزه میده اصولا زناشویی همینه دیگه بوسیدن  متاسفانه ما زن ها خیلی شنید ...

منم بارها وبارها راجب این چیزا با شوهرم حرف زدم.خب کیف زندگی زناشویی ب این چیزاس دیگ.اگ شوهرم بخاد کوه وواسش جابجا میکنم.چون ازدوس داشتنش مطمئنم. حالا بعضی ازخانما میان میگن فلان وبهمان.حالا اگ یکی یه تاپیکی درباره بدی شوهرش میزد هزارتا لایک و کامنت میخورد

من نه منم ننم منم  
منم بارها وبارها راجب این چیزا با شوهرم حرف زدم.خب کیف زندگی زناشویی ب این چیزاس دیگ.اگ شوهرم بخاد ک ...

تازه شما خوبه به بوسه به پا قانعید من میگم ببوس و کارای دیگه کن البته قبلش کاملا تمیز و بهداشتیش میکنم پامو 

میدونی اصن بقیه جلو شوهرشون حجاب دارن فقط ماییم که بی حجابیم و رابطه داریم با شوهرمون

تکیه گاهم فقط خداست ،در پناه خدا همه چیز شیرین میشه 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز