2777
2789
عنوان

سفر با بچه ١٣ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
من دوس دارم برم اطلاعی از قیمتا ندارم با تور میرین یا خودتون؟

بشتگي داره چه هتلي بخوايد بريد من ترجيحا يوال مي رم به خاطر بچه ولي هزينه كمتر هم هست امسال خيلي گرون شده من فكر كنم براي دونفرمون ١٢ تومن بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمي دونم با كالسكه چطور تو شهر بچرخم، ، بدون كالسكه هم نمي شه دلمم نمي ياد تنها برم

میدونم دلت نمیاد بچه ته پاره تنته‌ اما نبرش‌ اب ب اب میشه ممکنه زبونم‌ لال گوش شیطون‌ کر اسهال بگیره از کجا میدونی ب دندون در اوردن نیفته خون ب دل میشی ی سفر با شوهرت برو ان شالله بزرگتر شد سرش‌ شد با خودت ببرش

میدونم دلت نمیاد بچه ته پاره تنته‌ اما نبرش‌ اب ب اب میشه ممکنه زبونم‌ لال گوش شیطون‌ کر اسهال بگیره ...

من شنيدم ممكنه اب به اب شه، راستي مي گي والا 😔خودم خيلي خسته ام از وقتي بچه دنيا اومده يك جاي درست درمون نرفتم سفر داخلي هم كه بدتر از خارجيه

من شنيدم ممكنه اب به اب شه، راستي مي گي والا 😔خودم خيلي خسته ام از وقتي بچه دنيا اومده يك جاي درست ...

پس خیلی شیک‌ بزارش‌ پیش مامانت و فک کن داری با آقای شوهر میری ماه عسل کلی پول خرج داری میکنی