2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست
خیلی همو دوس داریم ولی این رفتارش رو اعصابمه 

چی بگم اگه دوست داره نباید تو این شرایط بره دنبال تفریح و رفیق بازی ... خبری هم ازت نگیره

خودخواهی کرده

فراموشت کرده...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ تو شرایط من بودی چیکار میکردی

نمیرفتم غربالگری یا از مادر خودش پول میگرفتم و با ناراحتی میگفتم ک امروز قرار بود دکتر بریم اما دو روزه نیومده خونه و پولم نداده دستم بی زحمت اگ دارین بدین بریم اومد ازش میگیرم قرضتونو میدم

حالیش نیس بخدا نمیخام خودمو کوچیک کنم 

بهش زنگ بزن، فقط بگو به حسابم پول بریز فردا غربالگری دارم،اصلا ازش نپرس کجاست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چجوری

زنگ بزن پدرش پول بگیر بگو دو روزه منو تواین شرایط ول کرده رفته پی یللی تللی با دوستاش

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حالیش نیس بخدا نمیخام خودمو کوچیک کنم 

منم شوهرم اینطوره 

دوران نامزدیمون منو برد خونه خواهرش اینا منم معذب بودم خواهرشم ماشاالله سرد و نجوش شوهرمم گذاشت رفت نیومد تا بعد10ساعت

این قضیه بارها تکرار شد

دیگه قسم خوردم من ابدا خونه خواهرت نمیرم

این ب کنار هر چند وقت یبارم غیبش میزنه و دیر وقت میاد خلاصه منم مث تو همیشه میگفتم بش زنگ نمیزنم ک خودمو کوچیک نکنم

تااینکه یه روز بم گفت تو چرا اصن نگرانم نمیشی دوستام همیشه بم میگن تو واقعا زن داری یعنی منظورش این بود ک میخاست بش بزنگم