2777
2789
ریک و مورتی قشنگه؟

ببین حالت انیمیشنه و خیلی +18  ولی من عاااااشقشم

مردم بهش از ده 9/5 دادن

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Lost?? Prison break?? The vampire diaries??

خاطرات خون آشام دیگه خیلی شیر تو شیر شد  

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)
والا الن قسمت ۸ فصل یکم ولی انچنان خوشم نیومده تازه داره داستان شکل میگیره  وایکینگا خیلی خوبه

وایکینگز تاریخیه خوشم نمیاد ولی prison break و breaking bad خیلی خوبن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خاطرات خون آشام دیگه خیلی شیر تو شیر شد    

فقط فصل یکش خیلی جذاب بود بقیه هام خوب بودن ولی کمتر فصل آخرشم ک مزخرف بود

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

Stranger thingsخوبه هیجانیه یکم تعداد قسمتاش کمه

How to get away with murderکه ازش راضیم😍

The 100هم که خوبه خیلی سره قسمتاش سکته میکرذم😂

This is us خانوادگی وارع داستانش خ قشنگه

Scream queensهم دخترونس و یکمممم کمدی ترسناکه

وایکینگز تاریخیه خوشم نمیاد ولی prison break و breaking bad خیلی خوبن

وای من عاشقش شدم بازیگراشو دوست دارم کلا دوست داشتم البته سلیقه ایه گیم اف ترونز و اسپارتاکوسم تاریخین دوسشون داشتم ولی این arrow بیشتر جنایی زیاد حال نمیکنم

فقط فصل یکش خیلی جذاب بود بقیه هام خوب بودن ولی کمتر فصل آخرشم ک مزخرف بود

دیمن و استفن و بانی که مردن انگیزه ام و از دست دادم اصن  

فصل اولم لکسی مرد کلی عر زدم

عاشقش بودم :/

ن خاطرات خوناشام خیلی طولانیه

Bates motel??

Mr robot مثلا ۳ فصله ولی کنده خیلی من صبا ک خابالو بودم چرت میزدم میدیدم😐

منم می خواستم سرگذشت ندیمه معرفی کنم فقط حتما حتما بدون سانسورش ببین نسخه دولبه شدش کلا داستان تغییر ...

من اول دوبله شده رو دیدم

بعد زبان اصلی گیرم اومد

کفتم فرقی نمیکنه ک ، دیگه ندیدم🤦🏻‍♀️

یادم تورو فراموش..
وای من عاشقش شدم بازیگراشو دوست دارم کلا دوست داشتم البته سلیقه ایه گیم اف ترونز و اسپارتاکوسم تاریخ ...

Walking dead دیدی خوبه؟؟ من هیجانی دوس دارم یا رازآلود