2777
2789
عنوان

شما باشین!!

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
خوب بستگی داره چقدر نزدیک مثلا در حد خواهر باشه خودم میگم وگرنه دیگه ب همه فامیل ک بابت بارداری زنگ ...

خواهرشوهرمه خواهر ندارم مثل خواهره برام

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعمومون باردار نمیشه همه اطرافیانمون دلشون نمیومد جلوش بگن چند بار شنیدم گفت مگه من حسودم که ب من نمیگن .ولی وقتی خودم باردار شدم بهش گفتم عقب انداختم نکنه حامله باشم دیدم با ذوق رفت ی دست لباس سبز محرمی اورد داد بهم گفت اگه پسر بود اینا رو محرم تنش کن

زعمومون باردار نمیشه همه اطرافیانمون دلشون نمیومد جلوش بگن چند بار شنیدم گفت مگه من حسودم که ب من نم ...

طفلی خواهرشوهرمم لباس سبز گرفته بود محرم داد من گفت منکه بچم نمیشه ایشالله تو بیاری اینارو تنش کنی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خواهرشوهرمه خواهر ندارم مثل خواهره برام

عزیز دلم الهی بگردم معلومه خانم با محبتی هستی اصلا فرقی نداره مخصوصا برای شماهایی که اینقدر صمیمی هستید بچه برادر مثل بچه خو آدم میمونه 

پیش برو پشت سر خبری نیست  
عزیز دلم الهی بگردم معلومه خانم با محبتی هستی اصلا فرقی نداره مخصوصا برای شماهایی که اینقدر صمیمی هس ...

درسته بنظر خودمم خودم بهش بگم بهتره کاش تا من میگم اونم باردار باشه اونوقت عالی میشه