2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 25 پست

خب نه

خونه نداره

حقوقشم کمه

من بودم رد میکردم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینکه همه حرفاشو به مامانش می نه و خونه هم نداره مشکله  ببین میتونی با این دوتا کنار بیای ؟ ن ...

خب هر دو دبیریم یعنی ماهیانه هر دو تقریبا 4300میلیون حقوقمونه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
خیلی

پس مباااااارکه😊😊😊

اینکه همه حرفاشو به مامانش میزنه اصلا بد نیست. بعدا که شما کنارش باشی به شما میزنه👌. خوبیش اینه ازون مردایی نیست که همش توی خودش باشه و باهات حرف نزنه

خب هر دو دبیریم یعنی ماهیانه هر دو تقریبا 4300میلیون حقوقمونه

نمیگم بده یا خوب 

روزی هر کس همونقدریه که خدا مقرر کرده ولی بسنج شرایطو بعد جواب بده 

مثلا خاله  من خواستگار براش اومد صرفا به این دلیل که پسره خونه نداشت رد کرد گفت من توانایی و تحمل مستاجر بودنو ندارم  تر جیح داد با یه نفر ازدواج کنه که شرایط مالی بهتری داشته باشه ولی از یه سری ایده الاش گذشت 

به هر حال همه جوانب در نظر بگیر بعد جواب بده بهشون 

من برعکس همه فک میکنم 

اینکه حرفاشو به مامانش میگه خیلی هم خوبه.این نشون میده که سعی میکنه خوشی ها و مشکلاتشو با خونواده درمیون بذاره نه با دوستاش.فقط باید سیاست داشته باشی و کاری کنی از این به بعد حرفاشو به تو بگه نه به مامانش.

خب باهاش حرف بزن که تا چه حد از حرفاشو به مامانش میگه

اینکه چقدر تصمیماتش رو خودش میگیره و چقدرش رو از اطرافیان به خصوص مامانش مشورت میگیره

بپرس آینده وقتی ازدواج کردی بنظرش چه حرفایی باید تو چارچوب خانواده یعنی شما دوتا نگه داره و چه حرفایی رو میشه گفت؟

یه همچین سوالاتی پیدا کن و بپرس

یجوری هم سوال نپرس که مستقیم بگی به مامانت نگو که حالا حرف رو عوض کنه و یجور دیگه نشون بده