2777
2789
عنوان

تاپیک جامع "همسرداری"

| مشاهده متن کامل بحث + 4013 بازدید | 284 پست

✔ استعداد خودتونو کشف کنید

اگر به خیاطی علاقه دارید برید دنبالش ! یا کلاساشو ثبت نام کنید یا به صورت اینترنتی از ویدیوها استفاده کنید !

میتونید یک خیاط حرفه ای باشید و حتی کمک خرج باشید و سفارش بگیرید از همسایه ها و فامیلا !

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری ؟‌

نه هنوز خواهر 

ببخشید تیکر رفتن به دانشگاهمه😂 یادم رفت زیرش بنویسم

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
من نمیتونم تگ کنم ، چراااااا

@ بزار

اسمو بدون فاصله از بنویس

۱_وقتی میبینید از سرکار میان خونه روزای گرم شربتی چیزی آماده داشته باشید برید استقبالشون بهشون بدید ...

البته اینایی که گفتین خوبه و من بعضیاش انجام میدم ولی بستگی به همسرتون داره

مثلا شوهر من گل یا هدیه بفرستی محل کارش خوشش نمیاد جلو همکارا...

تا اونجایی که میشه سعی کنید هرکاری که میخواید انجام بدین با شوهرتون هماهنگ کنید و درجریانش بزارید مثلا مهمونی رفتن،خرید رفتن،مهمونی دادن و....

تا جایی هم که امکان داره سعی کنید بدون شوهرتون برنامه مسافرت رفتن نچینید و مسافرت و مهمونی و تفریح بدون همسرتون نرید..

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 

یه تجربه ای که من دارم اینه بعضی وقتا کارایی که کردین رو واسه همسرتون بیان کنید ... مثلا با شوخی یا بچگونه اینکه امروز ظرف صبحانه شستم . ناهار. فلان جا تمیز کردم. فلان کار رو کردم . اگر به مامان یا خواهرش زنگ زدید بگید و...

گاهی وقتا متوجه کارا و زحماتتون کنید  

یبار همسرم اومد خونه و به شوخی گفت خوشبحال شما خانما یه غذا درست میکنید... منم کارایی که کرده بودمو براش لیست کردم گفت نه واقعا بیشتر از من زحمت کشیدی...

✔ به خودتون و سلامتیتون اهمیت بدین 

شما باید یک همسر یا حتی یک مادر شاد و سرزنده و آراسته باشید !

✔ رژیم غذایی مناسب داشته باشید (نه برای لاغری!)

این رژیم شامل وجود حبوبات و غلات ، سبزیجات ، میوه جات در برنامه ی غذایی روزانه است 

✔ با توجه به نیاز خونوادتون به مواد غذایی خرید کنید

زیاد خرید نکنید مخصوصا سبزیجات رو ! 

سبزیجات رو فریز نکنید ! چون واقعا سمه این کار

اگر امکانش وجود داره به صورت تازه تازه خرید و مصرف کنید

فریزر رو پر نکنید از سبزیجات سرخ شده در پلاستیک ها 

گوشت رو هر چی تازه تر باشه مواد مغذی بیشتری جذب بدنتون میشه !

حبوبات رو بذارید کمی جوانه بزنه بعد مصرف کنید ! با این روش مواد مغذیش چندین برابر میشه 

برای رشد و سلامت فرزندانتون هم مفیده

دارم فایل دکتر حبشی رو گوش میدم فوق العاده ست 

امکانش هست لینکشو بزارید ؟

امضاتو خوندم ، تیکر و دیدم پوکر فیس شدم 

😂😂😂

نه هنوز ، انشالله بعد عروسی تیکرم مربوط به بارداری بشه !

پیشنهاد#  

خانوما 

یک جا توی همین سایت خونده بودم 

یکی از خانوما گفته بود 

مثلا بعد هر رابطه ج ن س ی با همسرتون ، مثلا ۵ هزار تومن پول بندازید توی یک قلک 

بعد از یکی دوماه یک پول قابل توجهی جنع میشه توو قلک 

مثلا ۱۰۰ هزار تومن ۲۰۰ هزار تومن ...

بعد یه شب باهم برید به رستوران و با اون پول غذا سفارش یدید و یک شب رویایی بسازید برای خودتون 

خیلیییی کار باحالیه !

حتما امتحان کنید

موقع غذا خوردن کلی باهم شوخی میکنید سر پولش و کلی میخندید !

برای تنوع چیز خوبیه 

با همسراتون امتحان کنید