2777
2789
من صبح کنکور دادم اصلا اسون نبود

نکن اینکارو خدایی   

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یادت افتاده شب کنکور، هیچی لااقل برو بخاب صبح خابت نبره تو.جلسه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بلند بخون مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع همراه با سینه زدن    

😂

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزممم انشاالله خداپشت و پناهت باشه برای آرامش قلبت صلوات میفرستم الان کاری به غیراز خواب نیست تا فرداحداقل سرحال باشی چیزایی روکه بلدی انشاالله جواب بدی🌹🌹

السلام علیک یارسول الله 🌹🌹🌹🤩🤩🤩

من کارشناس کامپیوترم اما خیلی دوس دارم دوباره کنکور بدم و اینبار تجربی چون عاشق رشته های پزشکی ام و درس و دانشگاه و کلاس 😍 اما فعلا بچه کوچیک دارم ، بزرگتر بشه حتما شرکت میکنم 😄

آقا نیستم 😊
من کارشناس کامپیوترم اما خیلی دوس دارم دوباره کنکور بدم و اینبار تجربی چون عاشق رشته های پزشکی ام و ...

منم گفتم امتحان بدم هشت سال گذشته میگم امیدی هس بتونم 

همسرم شاه من است 

ببین اسی ظرفیت ها رفته بالا امیدت به خدا باشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792