2777
2789
شبا خیلی بهش فکر میکنم

قبلش پیاده روی نداشتی؟؟

من‌هفته ۳۴ هستم

میخوام از ۳۶ پیاده روی کنم پله برم

من از اول بارداریم همش یا شیاف یا قرص یا آمپول پروژسترون زدم 

میترسم هفته ۴۳ بیاد😁

قبلش پیاده روی نداشتی؟؟ من‌هفته ۳۴ هستم میخوام از ۳۶ پیاده روی کنم پله برم من از اول بارداریم همش ...

من ولا پیاده روی داشتم و از 3ماهه دوم هرروز ورزش میکنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم شما چند هفتگی درد داشتی

من ۳۸ هفته و ۵روز زاییدم

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
ببین آستانه تحمل هر کس متفاوت  بنظر من عمل بینی سختر از ز ایمان طبیعی  شاید بعضی ها برعک ...

من دوبار درد سقط کشیدم خ شدید بود اما قابل تحمل میخوام ببینم مث اونه یا ن

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
من دوبار درد سقط کشیدم خ شدید بود اما قابل تحمل میخوام ببینم مث اونه یا ن

سقط نمیدونم چجوری اما ز ایمان چون دردا می گیره ول میکنه بین دردا فرصت استراحت هست 

من حتی میخوابیدم تا این حد

زایمانت طبیعی بود راضی بودی اونقد ک اینجا میگن وحشتناکه وحشتناک بود؟

طبیعی بود از یه شب قبلش درد داشتم انقد اینجا داستان زایمان طبیعی خونده بودم که وقتی رفتم زایمان کنم آماده آناده بودم انگار ک دفعه اولم نبود درد داشتم ولی به جون خریدمش خیلی قوی بودم ساعت ۸ شب بستری شدم دردم مثل درد پریود بود میرفت و میومد یه ساعت بعد بستری شدن آمپول فشار زدن که ۵دقبقه ای قطعش کرون خودم نخواستمش دردمو زیاد کرد ساعت ۱۱ زاییدم 

زاییدن همانا و راحت شدن من همانا انگار نه انگار دردی اومد و رفت خیلی راضی بودم .۳ساعت بعدش ماشاالله حالم خیلی خوب شد و خوشحال بودم در صورتی ک خانمای سزارینی جفتم هنه جنازه افتاده بودن

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
طبیعی بود از یه شب قبلش درد داشتم انقد اینجا داستان زایمان طبیعی خونده بودم که وقتی رفتم زایمان کنم ...

چ زایمان خوبی داشتی پس😍

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون