2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استرس تو برای من این معنی رو‌میده که تلاش کردی وقت صرف کردی و‌درس خوندی و نگران هستی که نتوانی اونطور که شایسته است آزمونتون رو پشت سر بگذاری.

بهت اطمینان خاطر میدم که فردا نهایتش بعد از گذشت پنج دقیقه غرق در پاسخگویی به سوالات بشی و استریت تموم میشه و آرزو می کنم که نتیجه زحماتت رو ببینی 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
طبیعیه اصلا استرس نداشته باش باخودت شکلات حتما ببر  شیرینی باعث میشه مغزت ریکاوری شه و خسته نشه ...

ممنون

خدا بخير كنه انشالله

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

من ادب حدود۴۵ عرب وزبان۲۵معارف ۵۰ ریاضی فیزیک۲۰شیمی۴۰ زیست۳۰ با این درصدای کم چی قبول میشم منطقه ۳ ا ...

کم نیستن ک

خیلیم عالی

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
بچه ها با درصدایی ک گفتم چی قبول میشم؟

کنکور تجربی که فرداس. این درصدا برا چیه؟ 

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
استرس تو برای من این معنی رو‌میده که تلاش کردی وقت صرف کردی و‌درس خوندی و نگران هستی که نتوانی اونطو ...

فدات 

حرفات پراز ارامشه

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

منم دیشب داشتم تا ساعت۳نخوابیدم ۶هم بیدارشدم هنوزم نخوابیدم ازساعت۶صبح تاالان

ریاضی بودی یا انسانی ؟ 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد