2777
2789

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی  تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷ و ۷۷۹۰۱۷۸۶

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، به نظرم بسیار منظم و حرفه ای بودند و درخواست پول اضافی هم نکردند. کیفیت هم راضی کننده است. قطعا بازهم از خدمات اینجا استفاده میکنم موفق باشید

(۷۷۳۶۳۷۶۲)(۲۲۴۶۲۴۰۰)

قالیشویی فرمانیه یک قالیشویی منظم و با دقتی هست، و مهمتر از همه داشتن ماشین های مسقف یکی از مهمترین مزیت های این شرکت هست که فکر کنم توی تهران هیچکسی از این ماشین ها استفاده نمیکنه. منکه ازخدمات رفوگری و شستشوی قالیشویی فرمانیه کاملا راضی بودم و به همه پیشنهاد میکنم، تابحال با چند شرکت قالیشویی توی تهران کار کردم و برای همشون نظر گذاشتم، فرمانیه هم یکی از همون قالیشویی های مورد اعتماد و با کیفیت تهران هست که با خودم گفتم درست نیست نظری راجع این شرکت نذارم، به همه پیشنهاد میکنم امیدوارم شما هم مثل من از خدمات این شرکت راضی باشید ۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، ...

نظافت کارکنان خیلی عالی بود همه با ماسک بودند و فرش با کاور تحویل داده شد.
کیفیت خدمات خوب بود فرش دستبافت ما بدون رنگ پس دادن تمیز و عالی شد ممنون از پیشنهادتون
من راضی بودم

قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن ۲۲۴۶۲۴۰۰

قالیشویی فرمانیه خوبه

ماقبلابا قالیشویی دیگه ای کار میکردیم ولی خب… راضی نبودیم و مجبورشدیم شرکت قالیشوی رو عوض کنیم و ب توصیه بستگان فرمانیه رو انتخاب کردیم والان چندساله مشترک این قالیشویی هستیم و بسیارراضی هستیم بعداز کیفیت خوبی ک دارن از قیمتهاشون راضی هستیم.همه جای تهران شعبه دارن.

۲۲۴۶۲۴۰۰.   ۴۴۰۹۱۳۸۷

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم

قالی شویی پایدارفرشام ماشینی ابریشمیه دوساله هست خریدمشون برام مهم بود که کجابدم برام بشورن هم تمیز باشه و هم خراب نکنن یکی از دوستانم قالیشویی پایدار رو معرفی‌کرد و گفت چندساله باهمین قالیشویی کارمیکنه منم وقتی دادم بهشون وبرام اوردن فوقلعاده تمیز و بدون مشکل بود خیلی راضیم ازکارشون سرموقعم بهم تحویل دادن شمارشو من الان فاکتورش ندارم ولی تو سایتش هست