2777
2789

من چادری نیستم ولی تازه سخنرانی اقای قرائتی رو شنیدم شبکه یک درسها یی از قران...بنظرم حرفاشون منطقی میاد یجورایی قانع شدم چادر سر کنم ولی حس میکنم با چادر خیلی بی کلاس میشم...چادر بنظرم زشته....خیلی ساده بگم من دوست دارم شیک باشمو ساده از اون دس خانمهایی نیستم ک لباسای زننده میپوشن ک برای جنس مخالف خودنمایی کنن میدونم مو دراوردن برای خانم حرامه ولی اگه خیلی حجاب کنم حس میکنم زشت میشم.....مثلا مانتو استین سه ربع ک بگیرم دلم نمیخواد ساق دست بزنم بنظرم مدل مانتومو زشت میکنه و بد تیپ میشم....چادر هم پوشیدنش سادست ها ولی خب بنظرم بد تیپ میشم.....مثلا بخوام چادر بپوشم دیگه دوست ندارم زیرش مانتو بپوشم و بلوز شلوار هستم....ولی بازم دوس دارم خوشتیپ باشم در عین سادگی.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی برکاتو قرائتی ی حوری دیگم قر زد تو بهشت برین با این توصیه اش

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عزیزم هرجور خودت دوست داری. شما قراره بپوشی و هرجا میری سرت باشه، ما بگیم چیکار کن؟؟

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸