2777
2789

اگر طلا دارین حتما استفادہ کنین چون طلا سردی رحم رو از بین میبرہ و باعث پیشگیری و درمان خیلی بیماریھا میشہ۔

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

منم وقتی مجرد بودم اصلا النگو نمیگرفتم همش سرویس می گرفتم و عوض میکردم.... حالا که ناننامزد کردم سه تا گرفتم آخه ماله ماقشنگه النگو داشته باشی اصلا م خوشم نمیاد خیلی دلم میخواد درشون بیارم مامانم نمیزاره😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارت نباشه  من کسی النگو دستش باشه ناخوداگاه میاد تو دهنم که ترک هست مخصوصا اونایی که الگنو و تک پوش گنده گنده میندازن  و همیشه هم حدسم درست در میاد و ترکن همین امروز یه دختر مجرد رو دیدم  سه تا النگو دستش بود   گوشواره هاشم انداخته بود بیرون   از رو کنجکاوی پرسیدم  گفت ترکم و مجردم هستم      ساکن تهرانم

خوب کسایی که النگو ندارن طلاهای دیگه دارن النگو خزه قدیم کهنه شورا  استفاده میکرد در واقع همه ...

چقد بی ادبی تو

.اینهمه آدم‌طلا دارن‌اینجا نمیگی‌یکی‌ناراحت‌بشه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منی که النگو دارم پ کهنه شور بودمو نمیدونستم😑😑

کاش همه کهنه شور باشن‌پس😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره ترکا النگو هاشون بزرگن....  

اره قشنگم میندازن بیرون حتی گوشوارهاشونم میندازن بیرون😂😂😂 تو منطقه های خودشونم اینطورین دوست دارم برم منطقه های ترک ببینم واقعا اونام اینطورین