2777
2789
عنوان

خاطر من از عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
منم رفتم خصوصی اما خداییش اینقد که میگفتن درد نداشت واقعا قابل تحمل بود در حد یه شکم درد معمول پریود ...

وای مگه چجوریه که میگن اتقد درد داره

چیش درد داره؟مادرو وارد میکنن؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

براي شما اينطور بوده دليل نميشه كه واسه همه راحت باشه من درد شديد داشتم در حدي كه نفسم بند اومد ال ...

شاید شما عفونت داستی یا لوله هات بسته بوده .البته بدن با بدن فرق داره 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من رفتم دکتر شیوعی هفته پیش‌به خونریزی شدید و عفونت افتادم.بیمارستان بستری شدم.الانم حسابی خارش گرفتم.خیلی بد اخلاق و اشغال بود.توی تل گرام دکتر نصر عضوم.۵ نفر دیگه هم مثل من شدن.بهش میگن شیوعی وحشی

خدایا شکرت
آها.. نه خواستم بدونم که انجام عکس لزومی داره یا نه یا اینکه برای باردار ها هستش به هر حال ممنون⁦❤ ...

خ اهش میکنم ولی من بهت میگم ..عکس رنگی یه مایع میریزن تو رحم ..اگه لوله ها گرفتگی داشته باشه اگه چسبندگی باشه برطرف میکنه ..حتی اگه این مشکلاتم نداشته باشی رحم رو پاکسازی میکنه و احتمال بارداری رو بیشتر میکنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
وای مگه چجوریه که میگن اتقد درد داره چیش درد داره؟مادرو وارد میکنن؟

اره ماده رو ک وارد میکنن یه درد کوچولو داری

نه لحظه وارد کردن مواد اصلا دردی نداره میگن یه نفس عمیق بکش بدنت شل کنی حله.اما حدود 5دقیقه ایی طول میکشه که توسط دستگاهی مواد از لوله های رحم رد بشه انگار یه لحظه زیر شکمت یه هوایی رد بشه.به نظرم مامانای اینده که منتظره نی نی هستن نتیجه نمیگیرن یک بار امتحان کنن چون اصلاا ضرر نداره کلی هم مفیده

هم مایع رو وارد میکنن هم یه دیتگاهی رو داخل میذارن

من بیشتر سردی دستگاه اذیتم کرد

چون مایع حاجب با فشار وارد رحم و لوله ها میشه دردناکه اما دکتر گفت از شب قبل دیازپام و مسکن و شیاف میذاشتم و روزش هم امپول هیوسین زد برام

بعدشم هر ۶ساعت انتی بیوتیک خوردم

ولی. اونطوری نیست که ازش غول ساختن میگن خواستیت درمانی بالایی داره لوله های رحم خوب باز و تمیز میکنه ...

اره بابا منتو این سایت انقد دیدم ک میگن برید خصوصی با بیهوشی انجام بدین ..حقیقت رفتم پرسیدم گفتن با بیهوشی ۸۰۰ تومنه .منم پولشو دارما ولی تو سیکل درمانم نمیشد ک برا یه عکس ۸۰۰ بدم واقعا زوره..رفتم کلا ۱۳۰دادم خیلیم خوب بود

من رفتم دکتر شیوعی هفته پیش‌به خونریزی شدید و عفونت افتادم.بیمارستان بستری شدم.الانم حسابی خارش گرفت ...

در صورتی ک من خیری تبلیغ شیوعی رو شنیدم ولی برعکس میگفتن مهدیه دولتیه ب درد نمیخوره ولی عالی بود

آها مرسی برام توضیح دادی مهربون🥰⁦❤️⁩

فداتشم ببخشید از پست اولم..اولش فکر کردم مسخرمکردی خخح

اره بابا منتو این سایت انقد دیدم ک میگن برید خصوصی با بیهوشی انجام بدین ..حقیقت رفتم پرسیدم گفتن با ...

منم خصوصی رفتم ولی بیهوشی دیگه واقعا مسخره برای این کار تو فکرمه برای بچه جدید اگه خواستم اقدام کنم برم که زودتر جواب بگیرم😂

فداتشم ببخشید از پست اولم..اولش فکر کردم مسخرمکردی خخح

نه بابا چه مسخره‌ای⁦❤️⁩

راستش من خیلی ترسو هستم. فکر کردم الان منم باید برم نزدیک بود قلبم بیاد تو دهنم😐😂😂

نه بابا چه مسخره‌ای⁦❤️⁩ راستش من خیلی ترسو هستم. فکر کردم الان منم باید برم نزدیک بود قلبم بیاد تو ...

خدا نازایی رو نصیب هیچکس نکنه انشالله..تنت سلامت دوستم