سلام من ناخواسته معتاد شدم همسرم فهمیده هر دقیقه دعوا داریم ولی من نمیتونم از وابستگیم به این ماده مخدر بگذرم میگه میخواد طلاقم بده میگه به خانواده ام میگه منو ببرن کمپ ترک بستری کنند اصلا یک ساعت که میگذره کلاف و عصبی میشم همش گریه میکنم شما بگین چجوری ترک کنم خسته شدم دلم میخواد سالم بشم مثل بقیهبقیه راحت زندگی کنم ولی نمی تونم اویل تفریحی بود ولی کم کم زیاد شد حالا هروز مصرف شدم ساعت خوابم ریخته بهم کم غذا شدم وابستش شدم هر لحظه هم دارم بدتر میشم چیکار کنم.اصلا به خودم زندگیم توجه نمیکنم همش نشستم یگوشه این کوفتی گرفتم دستم مدام به یه گوشه خیره میشم اصلا گذر زمان متوجه نمیشم یه بار هم 9ماه ترک کردم ولی دوباره وسوسه شدم لاغر شدم زیر چشمام گود افتاده چشمام کاسه خونه شده از بس ی شکل نشستم همه بدنم سیگ واریس درآمده فکم انقد با دستم نگه داشتم دندونام خورد شده روی کف دستم بین شصت و سبابه پینه بسته جای آرنجم گود افتاده بالای زانوم سوراخ شده انقد یه حالت نشستم کمرم گوژپشت شده پاهام دارن یخ میشن و کبود غذا کم میخورم دستشویی کم برم الان بدم با بحران فقر آب مواجه شده شما بگید چجوری ترک کنم راه نمایی کنید خواهش میکنم چجوری این سایت نی نی سایت ترک کنم از هر افیونی خطرناکتره
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی