dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 عنوان دلم دلداری میخواد 238 بازدید | 33 پست دلم بچه میخواد ذلم پر میزنه برا بچه شوهرمم ی مدته ک راضی شده.اما فعلا خدا بهم نداده نی نی دلم گرفته ای کاش زود مامان شم.از ی طرف مشکلم ذارم هم تیرویید هم بیماری صرع نمیدونم چکار کنم ترس دارم ک بچم طوریش نشه..فعلا دکتر نرفتم .برام دعا کنید ترخدا خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏 1398/04/13 | 05:41 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووووووووووو عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 3793 عزیزم من از ته دلم برات دعا میکنم ک خدایه بچه خوشکل سالم بده توهم برام صلوات بفرست دعاکن کنکورم فرداخوب بدم
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 وای لعنت به تیروئید برای من انگار باز بهم ریخته دو هفتست پریود نشدم😩😩 اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
tootfarangiii عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 674 الهی که خدا دامنتو سبز کنه و نی نی های ناز و خوشگل و سالم بهت هدیه کنه عزیزم،غصه نخور توکلت به خدا باشه💙💙 به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 عزیزم من از ته دلم برات دعا میکنم ک خدایه بچه خوشکل سالم بده توهم برام صلوات بفرست دعاکن کنکورم فردا ... مرسی عزیز دلم..باشه حتما خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 الهی که خدا دامنتو سبز کنه و نی نی های ناز و خوشگل و سالم بهت هدیه کنه عزیزم،غصه نخور توکلت به خدا ب ... مرسی عشقم فدات بشم 😘😍 خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 وای لعنت به تیروئید برای من انگار باز بهم ریخته دو هفتست پریود نشدم😩😩 چه قرصی میخوری اسمش.میگی.من لووکسین من پریودم منظمه خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
سعیدهoبانو عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6542 ایشالا بحق پنج تن خدا نی نی سالم و بارداری بی دردسر بهت بده. 💝💝 لطفا برا سلامتی نی نی منم دعا کن گلم😍 دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 الهی زودتر بچه دار بشی امروز سالگرد مادر بزرگمه میخوام برم سر خاکش هر چی ازش بخوام سریع برام جور میشه امروز واسه شما بچه میخوام
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 الهی زودتر بچه دار بشی امروز سالگرد مادر بزرگمه میخوام برم سر خاکش هر چی ازش بخ ... الهی دورت بگردم.مرسی اگه بشه تا اخر عمر دعات میکنم خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43815 عزیزم ان شاالله ب همه ارزوهای خوبت برسی ولی حیف اون بچه ی گوگولی نیست ک بیاد تو این دنیا؟خودمون کم داریییییم عذاب میکشیم؟؟ظلم و بدبختی و بی پولی بیداد میکنه.همیشه بگید خدایا هرچی تو صلاح میدونیصلاح-خیر#
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 ایشالا بحق پنج تن خدا نی نی سالم و بارداری بی دردسر بهت بده. 💝💝 لطفا برا سلامتی نی نی منم دعا کن گ ... مرسی..باشه عزیزم الهی ک سالم سلامت باشه ..بارداری؟ خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 عزیزم ان شاالله ب همه ارزوهای خوبت برسی ولی حیف اون بچه ی گوگولی نیست ک بیاد تو این دنیا؟ خودمون کم ... اره راست میگی.ولی تو این شهر غریب تنها بچه س ک همدم من میشه. خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
سعیدهoبانو عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6542 مرسی..باشه عزیزم الهی ک سالم سلامت باشه ..بارداری؟ اره عزیزم هفته 27 دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪