2789
دعای بنده خوب خدا باشه عزیزم قابلش نیستم🙈🙈🙈💕💕💞💞💞👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩ان شاء الله ...

ممنوووووون گلم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رنگ پوستت چیه؟ آخه دستام سفید ن  حس میکنم نیاد

منم سفیده...کالباسی یا پوست پیازی خیلی نازه من دوست دارم....البته خواهرم مات جیگری تیره خرید اونم قشنگه ولی فابریک من کالباسیه چون دوست دارم خیلی جیغ نباشه و ملیح براق باشه

من بیدارم چون همسرم و پدرش تا این وقت صبح اینجا بودن یعنی خونه ی بابام .... اومده بودن آشتی بدن که ...

عزیز دلم💙💙

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  
منم سفیده...کالباسی یا پوست پیازی خیلی نازه من دوست دارم....البته خواهرم مات جیگری تیره خرید اونم قش ...

منم همش جیگر تیره میزنم

اما امروز احساس کردم خوب نیست

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
پشیمون نشدین؟ من پشیمون شدم. حس میکنم قبلش بهتر بودم. تا قبل از تتو هرروز تو حیابون کلی ادم خط چشم د ...

وایییی ن اتفاقا خیلی راضی هستم عزیزم انقد راحت شدم دیگ فقط یه رژ و ریمل میزنم کلی تغییر میکنم

فقط برای مهمونی ارایش کامل میکنم

اوه اوه چیکار کردی دختر خدا بهت قوت بده😐من بودم مینشستم یکی میزدم تو سر خودم یکی تو سر خونه😂😂😂

منم گریه کردم بخدا. آب ظرف شویی نمیرفت فنی بازی دراوردم این جوری شد

این جارو تمیز کردم حموم و دستشویی هم شستم رفتم دوش الانم  میخوام ناهار امروز و بذارم 😅😅😅😅

🎓عضوی از جامعه بزرگ حقوقی🎓
منم گریه کردم بخدا. آب ظرف شویی نمیرفت فنی بازی دراوردم این جوری شد این جارو تمیز کردم حموم و دستشو ...

ای وای دلم کباب شد برات واقعا خدا قوت💙💙

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  
ای وای دلم کباب شد برات واقعا خدا قوت💙💙

واقعا کباب شدنم داره تو عمرم انقدر کار نکردم 

برم ناهار بذارم  اگ این نی نی سایت بذاره😂

فداتبشم❤❤

🎓عضوی از جامعه بزرگ حقوقی🎓
وایییی ن اتفاقا خیلی راضی هستم عزیزم انقد راحت شدم دیگ فقط یه رژ و ریمل میزنم کلی تغییر میکنم فقط ب ...

من دیروز آرایش کردم با ارایش خوب میشم ولی بی ارایش انگار پشت پلکم یهو سیاهه اما پایینش خالی و سفیده