2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست

چقد همه تند برخورد کردین!!!

استارتر عزیز برو مشاوره لطفا 

اینجا کمک زیادی بهت نمیشه جز اینکه بیشتر حالتو بدتر کنن 

هم جنس گاهش به جای جل مشکل راه اسون سرزنش رو در پیش میگیره 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشقش!!!!!!!!!!!!کسی ک خیانت میکنه عاشق نیس چ مرد چ زن  تنها دلیل تکرارشم همین موضوعه تا عاشق ه ...

اره خب کمبود محبت داره هم از طرف خانواده هم از طرف شوهر

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

[QUOTE=95943569]دیگه  عادت کرده بدجور هر وقت خواست اینکارو بکنه چند صفحه قران بخونه     خیلی ادم معتقدی نیس راه حل دیگه لطفا

چقد همه تند برخورد کردین!!! استارتر عزیز برو مشاوره لطفا  اینجا کمک زیادی بهت نمیشه جز اینکه ...

واقعا نمیدونه بره مشاوره چی بگه اصلا موقعیتشم نداره ک بره مشاور

خخخخ شوخی کردم عزیزم انجمن معتادان گمنامه معذرت میخوام

انجمن معتادان گمنام چی هست حالا اشکال نداره ناراحت نمیشم بگو 

گریه کردناش همش فیلمه. اگه عشقشو دوس داره به هیچ عنوان خیانت نمیکنه اونم به این راحتی

دوسش داره ولی ادم مغروریه و  اونم از این بدتر حتی سراغ همون نمیگیرن الان ۲ماهه میگه رابطه نداشتم باهاش

دوسش داره ولی ادم مغروریه و  اونم از این بدتر حتی سراغ همون نمیگیرن الان ۲ماهه میگه رابطه ...

ببین کاملا متوجه نشدم این خانم شوهر داره و به شوهرش قبلا خیانت کرده والان دوماهه باشوهرش رابطه نداشته یا دوستش؟

ببین کاملا متوجه نشدم این خانم شوهر داره و به شوهرش قبلا خیانت کرده والان دوماهه باشوهرش رابطه نداشت ...

قبلا خیانت کرده و شوهرشم بخشیدتش الان با هم دعوا کردن و دختره خیانت چتی کرده بعدشم کلی گریه با شوهرشم دوماهه رابطه نداره

انجمن معتادان گمنام چی هست حالا اشکال نداره ناراحت نمیشم بگو 

این معتادایی که میرن کمپ اعتیادشون ترک میکنن هر هفته باید برن کلاس برای اینکه وسوسه نشن دوباره بکشن اونو میگن انجمن معتادان گمنام چون کسی قرار نیست بشناسدشون یا بیرون از اونجا همو لو نمیدن

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز