2777
2789
عنوان

اسلیو معده

257 بازدید | 15 پست

سلام.خانوما کسی خودش این عملو انجام داده یا اطرافیانش؟

من در حال تحقیق این عملم اگه چیزی میدونید که میتونه کمکم کنه دریغ نکنید😘

هی هم نگید خب رژیم بگیر😁 من هرمدل رژیمی که بگید گرفتم و کاملا نامیدم که فکرم به این عمل رسیده

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

دوست من عمل کرده خیلی راضی عزیزم

دکترشون دکتر محسن میر حسینی یکی از جراح های حرفه ای هستن عمل کرد

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشونکه در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :))

همسرم

خواهر شوهرم

زندایی ام 

انجام دادن

اونقدر عوارض داره که نگم برات...

اما اما اما عوارضش از چاقی کمتره بازم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خواهر شوهرم زندایی ام  انجام دادن اونقدر عوارض داره که نگم برات... اما اما اما ع ...

عوارضشون چیا بود؟

ماشالله همه اقوام عمل کردنا😁

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

من با دکتر محسن میر حسینی بایپس شدم

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

https://fitteb.com/

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من با دکتر محسن میر حسینی بایپس شدم....

بایپس میگن باید تا همیشه قرص ویتامین بخوری درسته؟

راضی بودی هزینش چقدر شد؟

بایپس میگن باید تا همیشه قرص ویتامین بخوری درسته؟ راضی بودی هزینش چقدر شد؟

نه عزیرم من با اینکه الان باردارم ازمایشام همه نرماله نیازی به مکمل خاصی ندارم 

اگه تکمیلی داشته باشید تو هزینه هاتون خیلی کمک میکنه الان دقیق نمیدونم تماس بگیرید بپرسید

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
اره دیگه کلا اقوام تپل و پر و پیمونی دارم     ساده ترین عارضه ای که داره افسردگی هست ...

اخه چرا افسردگی؟من اگه یه کیلو هم وزنم بیا پایین از خوشحالی پر درمیارم

اخه چرا افسردگی؟من اگه یه کیلو هم وزنم بیا پایین از خوشحالی پر درمیارم

بستگی داره به آدمها 

گاهی خوردن یک رفتار جبرانی هست برای مشکلات آدمها 

یعنی با خوردن آروم میشن

حالا این منبع آرامش رو ( هر چند که غلط بوده) ندارن...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
فرق بایپس و اسلیو چیه؟

عزیزم اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه
بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود
اما در نهایت پزشکتون تشخیص میده کدوم عمل برای شما مناسب تر

همسر من دو سال قبل پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل بای پس انجام داد حدود 45 کیلو وزن کرده خداروشکر هم سلامت کامل هستن هم وزنشون برنگشته
عوارض چاقی واقعا بیشتر از عمل اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم حتما از ایشون مشاوره بگیرین
سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی
دارای بیش 7000 عمل موفق
متخصص جراحی لاغری و زیبایی
دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون با نمونه کاراشون

حواست باشه پیش دکتر خوب برو الکی بخاطر پول عملت نکنه بعدا به مشکل بخوری 

من خودم پیش دکتر شاهین جمیلی یکی از جراح های حرفه ای هستن عمل کرد

اینم آدرس و شماره تماس

تهران، بلوار اباذر خیابان مقداد پلاک ۹

۰۹۳۶۳۶۶۸۷۷۴

من زنداییم عمل کرد هم معدش رو کوچیک کرد هم از رودش برداشت 

خیلی مکملای سنگین میخوره با امپولای ویتامین ،خیلی لاغر شده تمام پوستاش اویزون شده هم چنان هم داره ورن کم میکنه تا الان 50 کم کرده 

در حد دویا سه قاشق میتونه بخوره