2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست

انشالله قبولی خانوم دکتر

منم در شرایط خیلی بدی درس خوندم. کنکور که دادم داشتم از خستگی میمردم به زور بردنم پارک جمشیدیه گفتن سرت یه هوا بخوره!!! وقتی آقاهه کارنامه مو داد دستم همینجوری گیج میزدم. گفت رتبه تو دیدی؟ گفتم نه کو کجاشه؟ نشونم داد 91 بود خیلی بهم تبریک گفت یه جوری با محبت و خوشحالی نگام میکرد انگار دختر خودش قبول شده بود. آزاد هم رتبه ام 6 شد.

اصلا نترس اگه سخت باشه برای همه سخته و خیلیا هم الکی میان فقط کنکور بدن ولی هیچی نخوندن.

اما منو یادت باشه اصلا بهت درخواست دوستی میدم انشالله قبول شدی کتاباتو بهم قرض بده منم بشینم برای سال دیگه بخونم. دفعه قبل هنر خوندم الان میخوام مامایی بخونم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله قبولی خانوم دکتر منم در شرایط خیلی بدی درس خوندم. کنکور که دادم داشتم از خستگی میمردم به زو ...

وای چه حس خوبی گرفتم ازت گلم. برا نظام قدیم مگه نمیخای کنکور بدی؟

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
برات آیت الکرسی خوندم عزیزم انشاللا هر رتبه ای که دوست داری قبول شی،خدا همه ی مامانا رو واسه بچه هاش ...

فداتشممممم عزیز دلم. مرسی گلم واقعا مرسی. از ته دلم برات دعا کردم که هر حاجتی داری اگر به صلاحته خدا بهت بده

وای چه حس خوبی گرفتم ازت گلم. برا نظام قدیم مگه نمیخای کنکور بدی؟

چرا من نظام قدیم خوندم. مگه هنوز قدیم جدید هست؟ فکر کنم هر سال باید کتابای همون سالو بخونیم دیگه؟

چرا من نظام قدیم خوندم. مگه هنوز قدیم جدید هست؟ فکر کنم هر سال باید کتابای همون سالو بخونیم دیگه؟

اره عزیزم باید دنبال کتابای نظام قدیم بگردی. سال دیکه هم به عنوان اخرین سالی هست که کنکور نظام قدیم برگزار میشه و اخرین فرصت هست. جدا از هرررر رتبه ای که کسب کنم میتونی به عنوان یه مشاور یا یه دوست هروقت دلت گرفت تو این راه یا خسته شدی یا بی انگیزه بیای باهام صحبت کنی😊

ای وای من سنتونو الان دیدم. ببخشید انقد راحت حرف زدم😐😂

ای وای من سنتونو الان دیدم. ببخشید انقد راحت حرف زدم😐😂

قربونت برم نه بابا راحت باش. مرسی از اطلاعاتی که بهم دادی خیلی کمک خوبی بود.

حتما بعدا با هم حرف میزنیم  

موفق باشی عزیزم زیاد سعی کن نت نیای تمرکز فقط رو درس باشه و.تست بزن  بدون دغدغه نتیجه گلم بوس ب ...

فداتشم گلم. اخه امروز خیلی دلم گرفته بود بخدا