2777
2789
عنوان

به خدا نمیدونم چکا. کنم . رفتیم خواستگاری....

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 214 پست

نه نگو دليليم نداره خوشبخت نشن واقعا شوهر منم مجردياش خيلي شيطون بوده اما الان ٥ ساله ازدواج كرديم من يه نگاه نا پاك نديدم ازش به شدت مرد زندگيه و من و خوشبخت كرده ...دعا كن اونام خوشبخت شن

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو قاطی نکن ولی باهاشونم نرو ک خودش نوعی تایید کردنه

بهترین راه همینه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
نه نگو دليليم نداره خوشبخت نشن واقعا شوهر منم مجردياش خيلي شيطون بوده اما الان ٥ ساله ازدواج كرديم م ...

اخه ما رفتیم خواستگاری  اون خونه با دختر بود😐😐

خداروشکر

نه اگه زندگیتو دوست داری حرفی نزن.خب شما نرو که عذاب وجدانم نگیری

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
نه نگو ولی اگه رابطت با برادر شوهرت خوبه بهش بگو وقتی داره با دختره حرف میزنه بهش بگه. ما تو فامیل ...

نه رابطه صمیمی ندارم . بعدشم خیلی خود شیفته است میگه باید از خداشونم باشه 

خداروشکر
اخه ما رفتیم خواستگاری  اون خونه با دختر بود😐😐

وای خدااااا 😖😖😖😖😖😖😖

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه بابا کسی نمیفهمه محل کارش نماز خونه سرش قسم میخورن 

پس از کجا میدونی با دخترای زیادیه؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁