2777
2789
عنوان

به شوهرم تو دعوا خیلی حرفای بدی زدم.چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 28 پست

من تو دعواها میگم اینجا خونه منه اگه دوست نداری هریییییی.یعنی اولین بار که شنید گفتم هری وسط دعوا بی اختیار گفت آفرین به این زن و دوتایی خندیدیم.گفتم اگه فکر کردی من میرم و جارو برا یکی دیگه باز میکنم سخت در اشتباهی . اونی که باید بره تویی.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
نباید این حرفارو میزدی الانم اگه نمیتونی بهش بگی اعصبانی بودم اینارو گفتم پشیمونم براش بنویس با جمله ...

اصلا به ثانیه نکشید عذر خواهی کردم.گفتم من نمیدونستم حرفام میتونه انقدر ناراحتت کنهوببخشید نباید این حرفا رو میزدم.ولی گفت نمیخواد از من عذرخواهی کنی برو جدا شو . برو با کسی که میخوای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به ثانیه نکشید عذر خواهی کردم.گفتم من نمیدونستم حرفام میتونه انقدر ناراحتت کنهوببخشید نباید این ...

خب اونموقع عذر خواهی هیچ تاثیری نداره باید. بهش اجازه میدادی فروکش کنه اعصبانیتش بعد میگفتی

حالا اینایی که گفتی واقعیت داشته؟؟؟

ببین یه زمانی واقعا به جایی رسیده بودم که میخواستم جدا شم.دم عید اما بعدش خودم روند زندگی رو عوض کردم.هی قربون صدقه اش رفتم.گفتم بیا بچه دار شیم.گفتم دلم میخواد بچه ام شبیه تو بشه.سعی کردم فقط نکات مثبتشو ببینم . همه چیزایی که اذیتم میکرد رو هضم کردم . بی خیال شدم.ولی دوباره سر یه چیز مسخره چند روز پیش دعوامون شد و اینم پس لرزه اش شد.

چند روز پیش تو لواسون یهو بیخودی سر یه چیز خیلی مسخره پیش پدر و مادر و خواهرش سرم داد زد و بعد گفت نیشتو ببند و برو بالا تو اتاق منم گفتم نمیرم.گذاشت پای لجبازی منم گفتم من باهات نمیام همینجا میمونم گفت نخیر بریم گفتم نمیام اخر من راضی شدم برم باهاش اون گف نمیخواد بیای اصلا نمیذارم بیای منو گذاشت و رفت با پدرشوهرم اینا فرداش برگشتم.

البته بستگی ب شخصیتشم داره...بعضیافراموش نمیکنن...اماعشق من دوروزیادش میره انگارچیزی نشده

خوش به حالتوشوهر من خیلی لجبازه و کینه میگیره.

الان من اگر کاری نکنم میتونه تا یه هفته ام باهام یه کلمه حرف نزنه

خب اونموقع عذر خواهی هیچ تاثیری نداره باید. بهش اجازه میدادی فروکش کنه اعصبانیتش بعد میگفتی

خب میگی الان بهترین کار چیه؟حالت سرسنگینی و قهر بگیرم تا خودش بیاد یا کاری کنم؟

ببین یه زمانی واقعا به جایی رسیده بودم که میخواستم جدا شم.دم عید اما بعدش خودم روند زندگی رو عوض کرد ...

حتتتما یه مشاوره برین...با این شرایط زندگی کردن خیلی مشکله...تا وقتی هم که مشکلتون کاملا حل نشده به فکر بچه نباش...این مسائلو پشت گوش ننداز...حتما برو پیش مشاور...

حتتتما یه مشاوره برین...با این شرایط زندگی کردن خیلی مشکله...تا وقتی هم که مشکلتون کاملا حل نشده به ...

خیلی بهش فک کردم ولی شک دارم اون بیاد اصلا

میدونی اصل دعوامون از زمانی شروع شد که گفتم چرا راجع به مسایل مهم زندگیمون مثل کارت یا محل زندگیمون یا چیزایی به این مهمی که رو زندگی منم اثر داره با من مشورت نمیکنی اما به محض اینکه مامانتو میبینی یا داداشتو از اونا میپرسی؟

گفت این زندگی منه و تو حق دخالت نداری

شما همچین چیزیو هضم میکنین اصلا؟

هر چیزی که برای من مهم باشه رو اتفاقا از لج برعکس عمل میکنهونماز روزه واسه من خیییلییی مهمه.تو خواستگاری هم گفتم ببین من فقط همینو میخوام از شوهرم نه هیچی دگ.از بعد عروسیمون نه نماز میخونه نه روزه میگیره بهشم میگفتم میگفت تنبلیم میشه بعد ها هم گفت با تو لج کردم.گفتم تو به من دروغ گفتی