2777
2789
عنوان

یعنی پسرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودتو نگران میکنی پس؟هیچیش نیست .باقی چیزاش طبیعیه؟مثلا صدا و دستو پا زدن؟به پهلو افتادن؟

آره حتی خودش هم می تونه دمر بشه ؟ مثل چی ؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
عزیزم خیلی زود اومده عجله نکن از سنش زود دنیا اومدنشم کم کن تقریبا ۱۱هفته!پسرت الان تقریبا۴ماهس عزیز ...

تو یه گروه نارس هستم تقریبا همشون قبل شش ماه دستشون رو برای اسباب دراز کردن 

اصلا خودتو نگران نکن سالمه .خوب یکم بیشتر بزار رو شکم بیوفته ک گردنش سفت بشه.فکر کنم زیاد نمیزاشتی ر ...

ممنون عزیزم خیلی می ذاشتم دیگه نا امید شدم بدون رودروایسی بهم بگین دیگه دارم سعی می کنم باهاش کنار بیام

نگران نباش گلم انشاالله چیزی نیس

با سر دنبالت میکنه؟ارتباط چشمیش خوبه؟؟بعضی بچه ها تنبل ترن 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
نگران نباش گلم انشاالله چیزی نیس با سر دنبالت میکنه؟ارتباط چشمیش خوبه؟؟بعضی بچه ها تنبل ترن 

آره خوبه حتی خنده صدا دار هم داره

آره خوبه حتی خنده صدا دار هم داره

خب پس نگران نباش.پسر شما زود رس هم بوده شاید به خاطر همینه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من دو تا بچه دارم هیچکدوم تا هشت. نه ماهگی دستشون رو دراز نکردن برای اسباب بازی

فقط با انگشتای دستشون بازی میکردن

شما چون بچه ت زود به دنیا اومده استرس داری

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
ممنون عزیزم خیلی می ذاشتم دیگه نا امید شدم بدون رودروایسی بهم بگین دیگه دارم سعی می کنم باهاش کنار ب ...

عزیزم هم زود دنیا اومده هم هم اینکه الان زوده .و همه بچه ها یه طور نیستن یکی زود حرف میزنه یکی زود راه میوفته .فرق دارن.وقتی حالت نشسته نگهش میداری سرش خم میشه به سمت پایین ؟یعنی یه جوری ک خدای نکرده فکر میکنی خفه میشه؟یا یه مقدار کم سرشو پایین میاره؟