2789
عنوان

میگما کاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 51 پست
من که اصلا اینستا ندارم  الان سروش و واتساپ دارم با تل گرامی که قطع میشه هی

منم تل دارم و گپ.واتساپمم پاک کردم.تلمم افتخار نمیده ....فقد گپ دارم همین😥

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند وقت پيش ماهواره و سريالهاي جم بود قبلترش هم بلوتوث باعث تمام بدبختيا بود ماهام كه بي تقصير 

از نطرم ماهواره و بلوتوث اینا وَرِ اینیستا اینا خیلی اونا بهتر بود

لامصب اول از یه چت شروع میشه...بعد موزیک و حرفای عاشقونه.بعد قرارو اینا اخرشم دیگ خودتون میدونین

تو اینیستا یکی از دوستام رفتم سرم درد گرفت زنه ببخشید قیمت داده بود زیر عکس لختیش.واقعا حالم بدشد

آره بابا پره من یه مدت تو گوشیم ریختم شوهرم استفاده میکرد باهم میدیدیم یه بار همچین چیزی اومد گفتم گوشیمو بده یه لگدم نثارش کردم گفتم اینارو میبینی اونم باگوشی من😁

😎😎😎
اون دیگه دست خود طرفه که عضو بشه تو اون کانالا یانه

من تل گرام طلایی داشتم خودش انواع اقسام کانالا رو تبلیغ میکرد حتی پ روکسی رو غیرفعال کردم اما بازم میومد شوهرم ی بار دید قاطی کرد بهش گفتم اینا کار من نیست بخداااا 😥😥😥😥

الانم آی گرام نصب کردم بازم ی کانال مزخرف  عضوم کرده هیچ جوره هم پاک نمیشه 😠😠😠

آقا نیستم 😊
من تل گرام طلایی داشتم خودش انواع اقسام کانالا رو تبلیغ میکرد حتی پ روکسی رو غیرفعال کردم اما بازم م ...

آره این ادا اصولا بعده فی.لتر شروع شد.مامان من طلایی داشت تو کانال صیغه یابی عضو کرده بودنش حالا فک کن بابامم فوت کرده حی به من میگفت این چه جوری پاک میشه یکی ببینه آبروم میره

😎😎😎
آره بابا پره من یه مدت تو گوشیم ریختم شوهرم استفاده میکرد باهم میدیدیم یه بار همچین چیزی اومد گفتم گ ...

😂😂😂شوهر من یه مدت مخفی از من داشت جفتمون جلو امام رضا قسم خوردیم نریم تو اینیستا....

دقیقا 2روز مونده بود به عروسیمون همین فروردین امسال اتفاقی رفتم سرگوشیش دیدم پور ن دیده و اینیستا رفته یه زن سن بالا ولی از اوناشو فالو کرده چن باریم عکساشو دیده بود تو تاریخچه دیدم.منتها برنامه اینستا نریخته بود، تو گوگل یجوری نصبیده بود والا راهکارش ب عقل جنم نمیرسید چجور این وصل کرده تو گوگل....

منم تا فهمیدم کلی جیغو دادو انقده زدم تو سرش زنگ زدم ب مامانش گفتم پسرتو جم کن.قسم خورد دیگ نمیبینه جلو مادرم و مادرش قول داد...بهش گفتم حالا فهمیدم چرا انقد اصرار داشتی موهام اونرنگی کنم چون رنگه موی اون ج نده هست ساکت شد چیزی نگفت چون مقصر بود.خدا شاهده شب عروسیم صدام درنمیومد بامهمونا سلام علیک کنم بابام میگفت بهم عروس بیصدا.بعد 1هفته خوب شدم.ولی الانم زهرش میره گوشیش بگیرم...مثل قبل دم ب دقع نمیرم تو گوشیش ولی یعویی میرم برا مچ گیری...😐😂

آره این ادا اصولا بعده فی.لتر شروع شد.مامان من طلایی داشت تو کانال صیغه یابی عضو کرده بودنش حالا فک ...

ای بابا بنده خدا مامانت 😦

منکه الان کلااااا همه رو پاک کردم پیام رسان داخلی بله رو نصب کردم راضی ام ازش 😆😆 امکانات و سرعت خوبی داره 😀😀

آقا نیستم 😊
😂😂😂شوهر من یه مدت مخفی از من داشت جفتمون جلو امام رضا قسم خوردیم نریم تو اینیستا.... دقیقا 2روز ...

نه خدایی شوهر من اصلا سر درنمیاره اونم خودم واسش ریختم خیلی به پرنده علاقه داره واسه اون.این عکس یه هویی اومد بیچاره میگفت بخدا من از اینا نمیبینم نمیدونم از کجا اومد😂

خودش گوشی ساده داره من دوتا گوشی دارم هرچی میگم یکیشو بردار تل بریز میگه نمیخوام بریزم دوستام فیلمای بد میفرستن

😎😎😎
نه خدایی شوهر من اصلا سر درنمیاره اونم خودم واسش ریختم خیلی به پرنده علاقه داره واسه اون.این عکس یه ...

😂خدا برات نگهش داره چقدر پاکه

شوهر من قبلا گوشیم میگرفت میگفت ساده دست بگیر ولی خودش لمسی داشت با همه شبکه مجازیا....قبلا میگفت هیشکی جرات نداشت دست ب گوشیم بزنه.حتی باباش حریفش نشده بود بازی کلش از گوشیش پاک کنه

ولی من 4سال خون دل خوردم اخر گوش داد ب حرفم البته بماند مث خودش لج کردم....

😂خدا برات نگهش داره چقدر پاکه شوهر من قبلا گوشیم میگرفت میگفت ساده دست بگیر ولی خودش لمسی داشت با ...

شوهر من تو این موارد خدایی پاکه درمورد جنس مخالف ازش خیالم راحته ولی یه جور دیگه حرصم میده.عشق پرنده مخصوصا کبوتر داره کلی نگه میداره انقدر بهشون رسیدگی میکنه البته از ما نمیزنه ولی خب من بدم میاد حریفشم نمیشم 

😎😎😎