2777
2789
عنوان

تنوع در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 37 پست
ببین به چی علاقه داری برو سمتش... به درس. هنر. ورزش. ب هرچیزی... اونمنه به عنوان تنوع. و سرگرمیبه ع ...

منم واقعا از این علاف بودن خسته شدم

نمیدونم چکار کنم

همه چی پول هنگفت میخواد مخصوصا تو شهر ما که یه شهر نفت خیز و اکثرا شرکت نفتی

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من تلویزیون نگاه میکنم با گوشی ور میرم ولی خسته کننده شده .مثلا اگ میتونی باشگاه برو .یا ی کاری تو خ ...

قراره باشگاه برم

کار تو خونه مثلا چی؟؟؟

نقاشیم خوبه ولی طراحیم نه

ولی خب کاری مثل نقاشی به جز وقت پر کردن ب چه درد میخوره؟؟

دلم یه کار بدرد بخور میخواد 

یه کاری که اگه توش ماهر بشم برام درامد زا بشع

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خسته ام 

حالا چند وقته میخوام دکور خونه رو جابه جا کنم تنوع شه ولی چون تازه سقط کردم تنهایی نمیتونم

شوهرمم هی امروز فردا میکنه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
فوق دیپلم اموزش ابتدایی فعلا شرایط ادامه تحصیلو ندارم موجودیشو ندارم🌹😊😊

منم ۲۲سالمه استارتر

سرکار میرم

کلاس زبان میرم

باشگاه میرم

کتاب میخونم

فیلم و سریال میبینم

با دوستام دورهمی هفته ای یکبار داریم

مهمونی میدم و مهمونی میرم

گردش و تفریح

سفر

مراقبت از پوست و مو

شبا هم میام اینجا😊

راستی قراره عضو کمپین حفاظت از محیط زیست هم بشم

کارای بشر دوستانه هم انجام بدم

تا آخر تابستون هم کتابم چاپ میشه به امید خدا

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟
منم خسته ام  حالا چند وقته میخوام دکور خونه رو جابه جا کنم تنوع شه ولی چون تازه سقط کردم تنهای ...

منم نمیدونستم باردارم و بعد یک سال و نیم و با وجود مشکلات ناباروری  باردار شده بودم اونم سر بیشعوری یه دکتر بچم سقط شد شاید هفته۵ بودم دلم داره اتیش میگیره تو این دو سه هفته

هیچ کس هم نمیدونه سقط کردم جز شوهرم

دوتامون داریم دیوونه میشیم

منم نمیدونستم باردارم و بعد یک سال و نیم و با وجود مشکلات ناباروری  باردار شده بودم اونم سر بیش ...

خیلی خیلی حس بدیه

تا تو شکمم بود حسی نداشتم واقعیت

ولی وقتی سقط شد فهمیدم چیو از دست دادم غم بزرگی بود 

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
ایشالا زود باردار میشی هنوز خیلی وقت داری مامان کوچولو

مامان شده بودم ولی یه دکتر نفهم بچمو سقط کرد

باورت میشه روزه عید فطر بچم سقط شد

علائم تهوع بارداری رو به یه ویروس شباهت داد و برام امپول تجویز کرد بعد یه روز به خونریزی افتادم و بچم سقط شد😭😭😭

قراره باشگاه برم کار تو خونه مثلا چی؟؟؟ نقاشیم خوبه ولی طراحیم نه ولی خب کاری مثل نقاشی به جز وقت ...

آرایشگری یا خیاطی دوس داری یا ن اگ علاقه داری برو کلاس هاشون یاد بگیر میتونی هم سرگرم باشی هم درامد

خیلی خیلی حس بدیه تا تو شکمم بود حسی نداشتم واقعیت ولی وقتی سقط شد فهمیدم چیو از دست دادم غم بزرگی ...

منم دارم داغون میشم ولی هیچ کاری از دستم برنمیاد دیگه

منم ۲۲سالمه استارتر سرکار میرم کلاس زبان میرم باشگاه میرم کتاب میخونم فیلم و سریال میبینم با د ...

منم کتاب میخونم فیلم و سریال میبینم باشگاه هم قرار برم

ولی بقیه چیزا نه

شاید رو مخ شوهرم کار کردم ک برم کلاس کامپیوتر اخه من عاشق برنامه نویسی و طراحی وب سایتم ولی هیچ سررشته ای ازش ندارم

منم دارم داغون میشم ولی هیچ کاری از دستم برنمیاد دیگه

کی دوباره اقدام میکنی؟

به من گفت سه ماه دیگه

آرایشگری یا خیاطی دوس داری یا ن اگ علاقه داری برو کلاس هاشون یاد بگیر میتونی هم سرگرم باشی هم درامد

شوهرم کاری ک توش ارتباط با غریبه ها باشه رو نمیپسنده

مخصوصا اینکه اول کاری بخوان وارد خونه ادم بشن مثلا شغل خیاطی ک اولش رو معمولا همه از خونشون شروع میکنن

مامان شده بودم ولی یه دکتر نفهم بچمو سقط کرد باورت میشه روزه عید فطر بچم سقط شد علائم تهوع بارداری ...

ای وای خاک برسرش خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالا خدا خیلی زود یه بچه ی زیبا و سالم بهت میده

کی دوباره اقدام میکنی؟ به من گفت سه ماه دیگه

من چون مشکل ناباروری دارم همیشه در حال اقدامم😃😃😃